Badkamer Soest

Bent u op zoek naar een badkamer in Soest? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Soest

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoekt u naar badkamer Soest? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Amersfoort, vlakbij Soest. Wij hebben een divers assortiment, bestaande uit de bekende A-merken.  Wij zorgen er iedere keer voor dat wij ons assortiment up-to-date is en aansluit op de trends van het jaar. Zodat u altijd het meest moderne sanitair bij ons kunt kopen.

Bent u benieuwd of wij uw droom badkamer kunnen realiseren? Twijfel dan niet om eens langs te komen in een van onze showrooms. Onze adviseurs ondersteunen u graag bij het uitzoeken van uw badkamer. Dankzij ons grote assortiment kan het moeilijk zijn om keuzes te maken.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Nijverheidsweg-Noord 75
3812 PK  Amersfoort

PERSOONLIJK ADVIES VOOR UW BADKAMER IN SOEST

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, en gaan graag met u persoonlijk in gesprek. We bekijken graag, samen met u, de mogelijkheden van de ruimte, en uw persoonlijke budget.

Wanneer u op zoek bent naar een complete nieuwe badkamer van topkwaliteit, bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Bekijk ons uitgebreide assortiment in de showroom, en ga in gesprek met onze ervaren medewerkers.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
    Gesloten
  • ZondagGesloten

BIJ SANI-DUMP BETAALT U NOOIT TEVEEL!

Wij vinden het belangrijk dat u nooit te veel geld betaald voor uw sanitair. Dankzij goede prijsafspraken met de A-merken, kunnen wij u de beste prijzen aanbieden. U vindt bij ons dus geen dumpproducten of producten die beschadigd zijn, u koopt altijd de nieuwste producten. Hierdoor is uw badkamer altijd up-to-date en beschikt over de beste kwaliteit. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kom langs in een van onze showrooms en zoek u droom badkamer uit! Wij zetten de koffie voor u klaar.