BADKAMER SLIEDRECHT

Op zoek naar een nieuwe badkamer Sliedrecht? Even heerlijk onderuit in een lekker warm bad, of een snelle warme douche. Een badkamer moet een heerlijk rust moment zijn, ongeacht welk moment van de dag. Het moet er verzorgd uitzien en van alle gemakken voorzien zijn. En daar bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Onze showrooms zijn ruim opgezet zodat u rustig kunt rondkijken en om zoveel mogelijk badkamer tentoon te stellen. Hierdoor kunt u inspiratie opdoen en komen de badkamermeubels beter tot hun recht.

EEN BADKAMER SLIEDRECHT: VOORZIEN VAN ALLE LUXE

Badkamers hebben de afgelopen jaren een flinke vooruitgang gemaakt. Als u nagaat dat we 50 jaar geleden nog met een teil gewassen moesten worden. Ondertussen is het mogelijk om thuis uw eigen wellness te creëren. Zelfs een sauna in uw badkamer is een mogelijkheid. Sani-Dump zorgt er voor dat de collectie voorzien is van de nieuwste douches en baden. Zodat u uw badkamer zo luxe mogelijk kunt aankleden.

PERSOONLIJKE AANDACHT TIJDENS UW ZOEKTOCHT

Wij ondersteunen u zoveel mogelijk tijdens uw zoektocht, zodat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden. Daarnaast zal het uw zoektocht versnellen wanneer u ondersteunt wordt door ons personeel. Het is bij ons mogelijk om een 3D-ontwerp te laten maken van uw badkamer. Het is dan natuurlijk wel verstandig om uw bouwtekeningen mee te nemen naar de showroom. U kunt geheel vrijblijvend een offerte door ons op laten stellen voor uw badkamer, dan kunt u onze prijzen vergelijken met andere aanbieders. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij die natuurlijk graag. Tot ziens in een van onze megastores!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Sliedrecht