Badkamer showroom Sittard-Geleen

Bent u op zoek naar een badkamer showroom in Sittard-Geleen? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer showroom Sittard-Geleen

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel met showroom in Sittard-Geleen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitair winkel van Nederland. Met ruim 22 jaar zijn we dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken, zoals: Grohe, Sphinx en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels bij u in de buurt!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Nusterweg 88 D
6136 KV  Sittard

HET ENIGE WAT WIJ DUMPEN IS DE PRIJS

Tevens kan u producten vinden in onze badkamer uitverkoop. Hier bieden wij schitterende producten aan, en dat tegen zeer scherpe prijzen. Bij Sani-Dump vindt u het voordeligste en meest grote aanbod uitverkoop showroom sanitair.

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

MEER INFORMATIE – BADKAMER SHOWROOM SITTARD-GELEEN

Kunt u in onze showroom iets niet vinden? Geen probleem wij kunnen alle merken speciaal voor u bestellen, uiteraard voor de laagste prijs! Denk aan topmerken als: Riho, Duravit, en nog veel meer. Er is geen enkele andere sanitair winkel die dit op deze manier aan zal bieden en bij Sani-Dump heeft u ook niet te maken met speciale acties of een uitverkoop; wij zijn altijd de goedkoopste. Neemt u dan ook gerust uw offerte mee van een andere winkel, zodat u kunt zien dat wij de daad bij het woord voegen. Wij zien u graag tegemoet in één van onze megastores, waar de koffie al voor u klaar staat.