Badkamer Purmerend

Bent u op zoek naar een badkamer in Purmerend? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Purmerend

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer Volendam? Wanneer u langskomt, vindt u in onze Sani-Dump winkels badkamers van topkwaliteit! Ons ruime assortiment aan design merken bieden wij aan tegen bodemprijzen. Zo heeft u altijd een badkamer met een luxe uitstraling, wat uw budget ook is. Met 41 showrooms verspreid over Nederland en België, is er bovendien altijd een Sani-Dump bij u in de buurt!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Voltastraat 1
1446VA  Purmerend

SANI-DUMP WINKELS – BADKAMER PURMEREND

In onze showroom vindt u een ruime collectie aan sanitair van topmerken. Hierbij kunt u denken aan Riho, Sphinx, Villeroy & Boch en Grohe. Met deze merken bent u gegarandeerd van topkwaliteit. Daarnaast hebben onze medewerkers ruim 24 jaar ervaring, en helpen zij u graag bij het maken van uw keuzes. We gaan graag met u persoonlijk in gesprek, om te bespreken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn, voor uw badkamer en uw budget.

Lastig om uw droombadkamer uit te zoeken? Laat een 3D ontwerp maken in onze badkamerspeciaalzaak in Purmerend.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 - 18:00 uur
  • Woensdag09:00 - 18:00 uur
  • Donderdag09:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
    Gesloten
  • ZondagGesloten

RUIME VOORRAAD BADKAMERS IN PURMEREND

Één van de voordelen van Sani-Dump is onze zeer ruime voorraad. We nodigen u uit om langs te komen in één van onze showrooms bij u in de buurt. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en uitstekende service. Onze medewerkers staan u graag te woord, en de koffie staat voor u klaar. Tot snel bij Sani-Dump!