Badkamer Nuenen

Bent u op zoek naar een badkamer in Nuenen? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Nuenen

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoekt u een sanitairspecialist voor uw badkamer Nuenen? Kom langs in de Sani-Dump showroom in Nuenen voor professioneel advies op maat. Bij Sani-Dump vindt u sanitair en badmeubelen van de beste merken, in een ruime keuze verschillende stijlen. Bij ons bent u daarnaast gegarandeerd van de allerlaagste prijzen. Uw badkamer krijgt een luxe uitstraling, wat uw budget ook is. Het enige dat wij dumpen, is de prijs! Naast onze showroom in Nuenen, heeft Sani-Dump nog 41 megastores, in zowel Nederland als België. Kom dus gerust langs in de dichtstbijzijnde showroom, en laat u verrassen!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
De Pinckart 2 – 4
5674CC  Nuenen

BADKAMER NUENEN – TOPKWALITEIT VAN DE BESTE MERKEN

Bij Sani-Dump voeren we uitsluitend A-merken in het assortiment. Hierdoor kunnen we u niet alleen topkwaliteit sanitair garanderen, maar ook duurzaamheid van uw aankoop. Denk hierbij aan A-merken als Grohe, Duravit en Macbath. Online vindt u het complete overzicht van alle merken die Sani-Dump in het assortiment heeft, overzichtelijk gesorteerd per categorie. Zo kunt u voordat u de showroom bezoekt, alvast inspiratie opdoen.

Wist u dat u een 3D ontwerp van uw badkamer kunt laten maken bij Sani-Dump Nuenen? Via de onderstaande knop kunt u een afspraak maken!

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

PROFESSIONELE SERVICE OP MAAT VAN SANI-DUMP

Sani-Dump staat niet alleen bekend om de absolute bodemprijzen en de ruime collectie A-merken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een professioneel advies op maat. Om hiervan te profiteren kunt u online een persoonlijke afspraak maken, in één van de megastores. Wanneer u de plattegrond van uw badkamer bij de hand heeft, kunnen onze medewerkers u aan de hand daarvan optimaal adviseren. Om zicht te krijgen op uw nieuwe badkamer, kunt u een 3D-ontwerp laten maken. nen bij Sani-Dump in Nuenen, of één van de 41 andere vestigingen. Tot snel bij Sani-Dump!