Badkamer Maassluis

Bent u in Maassluis op zoek naar een badkamer? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Maassluis

Altijd een vestiging in de buurt!

Als u in de buurt van Maassluis op zoek bent naar een nieuwe badkamer, moet u bij Sani-Dump zijn! Onze vestiging in Vlaardingen is ruim opgezet en voorzien van de mooiste merken en badkamerstijlen. Hier kunt u uitgebreid inspiratie op doen en samen met onze specialisten op zoek naar uw droombadkamer. Naast sanitair hebben wij ook een ruim aanbod aan badkamertegels. Op ons tegelplein hebben we verschillende varianten voor u uitgestald, zodat u direct kunt zien hoe deze staan bij het door u gekozen sanitair!

Plan direct een afspraak bij ons in, wij helpen u graag verder.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ  Vlaardingen

Badkamer Maassluis | Kom naar Sani-Dump!

Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van badkamers en tegels. Als u er voor kiest om uw nieuwe badkamer bij ons uit te zoeken, profiteert u van verschillende voordelen. Zo maken wij graag vooraf een 3D ontwerp van uw badkamer. Onze specialisten gaan eerst met u in gesprek, om zo de wensen in kaart te brengen. Aan de hand van uw wensen en de afmetingen van uw badkamer maken wij vervolgens een passend ontwerp, zodat u alvast kunt zien wat er allemaal mogelijk is. Vaak is dit meer dan u denkt!

Naast een uitstekende service, kunt u bij ons ook de laagste prijs verwachten. Neem gerust een offerte van een concurrent mee, dan laten wij het zien! Daarnaast verkopen wij uitsluitend A-merken. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang kunt genieten van uw droombadkamer.

Inspiratie

Vindt u het lastig om uit de vele badkamerstijlen te kiezen wat er bij u past? Dat begrijpen we heel goed. Daarom hebben we een inspiratiemagazine ontwikkeld waardoor u zich alvast kunt oriënteren. Vraag ons gratis magazine eenvoudig aan via de website!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Maak direct een afspraak of kom langs

Benieuwd geworden naar wat wij u kunnen bieden? Maak gerust een afspraak via de website, dan laten wij het u zien in onze showroom. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen zonder afspraak. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend! Tot ziens bij Sani-Dump!