Badkamer Goes

Bent u op zoek naar een badkamer in Goes? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Goes

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en woont u in Goes? Kom dan eens langs bij Sani-Dump Goes! Bij ons vindt u namelijk een groot aanbod aan badkamerartikelen en meubels. Met Sani-Dump kunt u uw gehele badkamer nieuw inrichten. Al onze meubels zijn gemaakt van echte A-kwaliteit. Het enige wat minder is, is de prijs! Bij ons betaalt u namelijk nooit te veel. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van uw droombadkamer. Als u op zoek bent naar iets specifieks of speciaals denken onze medewerkers graag mee. Sani-Dump is te vinden door heel Nederland. U kunt hier dus zelf ontdekken welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Anthony Fokkerstraat 4
4462 ER  Goes

BADKAMER GOES | SANI-DUMP GOES

Bij Sani-Dump vindt u een groot aanbod aan badkamermeubels, tegels en accessoires. Er zijn verschillende badkamerstijlen en wij hebben daarom ook artikelen beschikbaar in elke stijl. Gaat voor een mooie landelijke badkamer? Of toch liever voor een moderne betonlook? Met Sani-Dump kan het allemaal! Voordat u bij ons langs komt, kunt u op verschillende manieren inspiratie opdoen. Zo vindt u op onze website een aantal blogs die u wellicht zullen helpen. Ook bieden wij een gratis inspiratiemagazine aan. Deze is aan te vragen via onze website.

3D ONTWERP LATEN MAKEN

Om een beter beeld te krijgen van hoe uw badkamer eruit komt te zien, kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Samen met één van onze medewerkers gaat u aan de slag met het maken van het ontwerp. Het voordeel van zo een ontwerp is dat u meteen ziet of u tevreden bent met het resultaat.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

NEEM CONTACT OP

Mochten er nog vragen bij u binnen komen voordat u een nieuwe badkamer in Goes komt uitzoeken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zien u snel bij Sani-Dump!