Badkamer Eindhoven

Bent u op zoek naar een badkamer in Eindhoven? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamer Eindhoven

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer Eindhoven? Uw zoektocht begint bij Sani-Dump! In onze vestiging in Nuenen (omgeving Eindhoven) hebben wij een zeer ruime collectie A-merken sanitair en badkamermeubelen. Daarnaast bieden wij u altijd de allerbeste prijs voor al onze producten. Bij Sani-Dump betaalt u nooit teveel! Bekijk onze complete collectie ook direct in onze online outlet.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
De Pinckart 2 – 4
5674CC  Nuenen

STEL UW BADKAMER SAMEN BIJ SANI-DUMP

Wat uw budget ook mag zijn, bij Sani-Dump vindt u gegarandeerd een badkamer die van alle gemakken voorzien is. Doordat wij de kwaliteit van A-merken tegen een zeer lage prijs kunnen aanbieden, bent u gegarandeerd van een luxe uitstraling. In ons assortiment vindt u verschillende douchecabines, toiletten, en ander sanitair voor ieder budget. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

BADKAMER EINDHOVEN – PERSOONLIJK ADVIES

Online kunt u op uw gemak ons volledige assortiment bekijken. Wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk advies, kunt u altijd langskomen in onze vestiging in Nuenen, of één van de andere  41 megastores in Nederland en België. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, en gaan graag met u persoonlijk in gesprek. We bekijken graag, samen met u, de mogelijkheden van de ruimte, en uw persoonlijke budget.

Wanneer u op zoek bent naar een complete nieuwe badkamer van topkwaliteit, bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Bekijk ons uitgebreide assortiment in de showroom, en ga in gesprek met onze ervaren medewerkers. Tot snel in de Sani-Dump winkel!