Zo stijlt u koper in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 20 juli 2023

Koper is de afgelopen jaren een populaire trend in de badkamer geworden. Het metaal is een geweldige manier om warmte en elegantie toe te voegen aan uw badkamer. Het past perfect bij zowel de moderne als klassieke stijl. Lees alles over koper in de badkamer in onze blog!

koper in badkamer

Waarom kiezen voor koper in de badkamer?

Koper is een prachtig metaal dat warmte en glans toevoegt aan elke ruimte. Het heeft een unieke eigenschap om met de tijd te veranderen en te patineren, waardoor het een authentiek en karaktervol karakter krijgt. In de badkamer zorgt koper voor een vleugje luxe en brengt het een gevoel van verfijning met zich mee. Bovendien is koper een duurzaam materiaal dat lang meegaat en weinig onderhoud vereist. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor in de badkamer.

Koperen kranen en douchekoppen

Een van de meest opvallende manieren om koper in je badkamer toe te passen, is door te kiezen voor koperen kranen en douchekoppen. Of uw stijl nu modern, strak of traditioneel is, koper voegt een vleugje klasse toe aan elke wastafel of douche.

Koperen accessoires

Naast kranen en douchekoppen kunt u ook kiezen voor koperen accessoires om de look van uw badkamer af te stylen. Denk aan koperen zeepdispensers, handdoekhouders, toiletborstels en prullenbakken. Deze kleine details zorgen voor een samenhangende stijl en brengen een gevoel van eenheid in de ruimte. Koperen accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van strak en modern tot meer vintage-geïnspireerd.

Trendwatcher Songül

Kleine details zorgen voor een samenhangende stijl

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Koperen kraan
Zo stijlt u koper in de badkamer

Verlichting en spiegels

Koperen verlichting kan uw badkamer een warme gloed geven en de aandacht vestigen op specifieke elementen van uw inrichting. Kies voor een opvallende koperen hanglamp boven de wastafel of installeer koperen wandlampen aan weerszijden van de spiegel voor een subtielere uitstraling. Koperen spiegels met een verouderde afwerking voegen een vleugje vintage charme toe aan de ruimte en creëren een elegante sfeer.

Met welke materialen en kleuren matcht koper goed?

Door koper te combineren met de juiste materialen en kleuren kunt u de trend in uw badkamer tot leven brengen. Het roodachtige metaal vormt een prachtig contrast met andere materialen zoals marmer, hout of keramiek. Het zorgt voor een warm en luxe gevoel. Kies voor neutrale tinten als basis en voeg accenten van koper toe in accessoires, kranen en verlichting. Dit zorgt voor een harmonieuze en uitgebalanceerde uitstraling.

Trendwatcher Songül

Een prachtig contrast met andere materialen zoals marmer, hout of keramiek.

Ontdek de trend koper bij Sani-Dump

De trend van koper in de badkamer is een sprankelende keuze die een vleugje luxe en elegantie toevoegt aan elke ruimte. Of u nu kiest voor koperen kranen, accessoires, verlichting of spiegels, Sani-Dump heeft een breed scala aan opties om aan uw persoonlijke stijl en smaak te voldoen. Transformeer uw badkamer in een oase van rust en schoonheid met de sprankelende trend van koper.

Laatste trends