Mediterraanse tint: terrazzo in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 22 juni 2023

Heeft u al eens eerder gehoord van het materiaal terrazzo? Terrazzo is een prachtig materiaal dat zowel krachtig als duurzaam is. Het is een perfecte keuze voor het creëren van een verfijnde, elegante uitstraling in uw badkamer. We leggen u er meer over uit in onze blog!

Mediterraanse tint: terrazzo in de badkamer

Wat is terrazzo?

Allereerst, wat is terrazo? Terrazzo is oorspronkelijk een combinatie van marmer, kalksteen, graniet, kiezelsteen en cement. De mooie tegel komt uit Italië en werd al in de jaren 30 gebruikt in de architectuur. Het prachtige materiaal is sterk, duurzaam en tijdloos. Het kan daarnaast in verschillende kleuren en patronen worden vormgegeven. Hierdoor kunt u kiezen wat het beste bij uw badkamerstijl past.

Terrazzo in de badkamer voor een uniek design

Terrazzo kan in bijna elk deel van de badkamer worden gebruikt, waaronder de vloeren, muren, werkbladen en zelfs het bad. Terrazzo tegels in de badkamer zijn perfect als uw voorkeur uitgaat naar een jaren dertig of authentieke stijl. De variatie in designs maakt het leuk en gemakkelijk om uw eigen favoriete terrazzo tegels aan te schaffen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een speels design aan terrazzo badkamer tegels of voor een meer rustig ogende uitvoering.

Trendwatcher Songül

De verschillende designs maken het gemakkelijk om uw eigen favoriete terrazzo tegels uit te zoeken

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Mediterraanse tint: terrazzo in de badkamer
Mediterraanse tint: terrazzo in de badkamer

Unieke kenmerken van terrazzo: Duurzaam en onderhoudsgemak

Terrazzo staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. Het is bestand tegen slijtage, vlekken en krassen, waardoor het perfect geschikt is voor gebruik in de badkamer. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor u meer tijd kunt besteden aan ontspanning en minder aan schoonmaken.

Een ander groot voordeel van terrazzo is dat het een milieuvriendelijk materiaal is. Het mengsel dat wordt gebruikt om het te maken, is gemaakt van gerecyclede materialen. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan zijn terrazzo tegels een perfecte keuze. Bovendien, omdat het zo duurzaam is, gaan terrazzo badkamers erg lang mee, waardoor u minder snel uw badkamer hoeft te renoveren.

Schakel Sani-Dump in voor het realiseren van uw terrazzo badkamer

Als het gaat om het realiseren van uw terrazzo-droom in de badkamer, kunnen de specialisten van Sani-Dump u advies op maat geven. Met ons uitgebreide assortiment aan opties helpen we u bij het maken van de juiste keuzes. Van vloertegels tot douchewanden en wastafelbladen, We hebben alles wat u nodig heeft om uw badkamer om te toveren tot een oase van luxe en stijl.

Laatste trends