Een ronde spiegel in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 23 maart 2023

Wanneer u een badkamer ruimtelijker wilt laten lijken, is een grote spiegel de beste keuze. Badkamerspiegels zijn er in verschillende vormen en maten. Maar wist u dat een ronde spiegel in de badkamer nog meer natuurlijk licht pakt dan een rechthoekige spiegel? Wij leggen u graag uit waarom een ronde spiegel in uw badkamer een goed idee is.

Een ronde spiegel voor een rustig interieur

Naast het feit dat een ronde spiegel zorgt voor meer licht en ruimte, creëert deze vorm spiegel ook een rustgevende sfeer in uw badkamer. Het ziet er heel stijlvol en chique uit. De meeste badkamers hebben veel rechthoekige vormen en lijnen en een ronde spiegel geeft hierbij juist een mooi contrast. De ronde vorm past vrijwel in elk badkamerinterieur.

Trendwatcher Songül

DE RONDE VORM PAST VRIJWEL IN ELK BADKAMERINTERIEUR

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Een ronde spiegel in de badkamer
Een ronde spiegel in de badkamer

Het combineren van meerdere ronde badkamerspiegels

Als u een speels effect wilt creëren in uw badkamer, kunt er ook voor kiezen om niet één maar meerdere ronde spiegels in uw badkamer op te hangen. Het combineren van meerdere formaten lijkt haast op een kunstwerk en doorbreekt de strakke lijnen. Daarnaast kunt u deze ronde vormen in meerdere elementen terug laten komen in uw badkamer. Bijvoorbeeld in de douchekop of in opbergbakjes.

Match uw ronde spiegel met de rest van de badkamer

Ons advies is om echt aandacht te besteden aan het uitzoeken van de juiste badkamerspiegel. De kleur van een ronde spiegel kan erg bepalend zijn voor de sfeer in de sanitaire ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de kleur goud, zwart of brons gaan. Naast diverse kleuren zijn er ook nog verschillende functionaliteiten die u kunt kiezen voor uw ronde spiegel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ingebouwde verlichting of spiegelverwarming. Bij een ronde badkamerspiegel met verlichting valt het licht goed op uw gezicht, waardoor u zich zonder zorgen klaar kunt maken voor de dag. Bij een ronde spiegel met verwarming krijgt condens geen kans en heeft u nooit last van een beslagen spiegel.

 

 

Trendwatcher Songül

RONDE SPIEGELS ZIJN ER IN VERSCHILLENDE KLEUREN EN MET VERSCHILLENDE FUNCTIONALITEITEN

Een ruim assortiment aan ronde spiegels voor in uw badkamer

In het assortiment van Sani-Dump hebben we veel verschillende ronde badkamerspiegels in diverse afmetingen, kleuren en met functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een ronde spiegel met verlichting, een ronde spiegel met zwarte rand perfect voor de industriële badkamer of een ronde spiegel in hout. Ontdek ons aanbod aan ronde spiegels voor in uw badkamer!

Laatste trends