Maximaal genieten in een wellness badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 16 november 2023

Stress, drukte en dagelijkse verantwoordelijkheden kunnen soms overweldigend zijn. Hoe fijn is het dan om thuis te komen wetende dat uw eigen wellness badkamer op u wacht. Als u van het idee houdt om elke dag in een spa-achtige omgeving te stappen, dan is een wellness badkamer precies wat u nodig heeft. Maak van uw badkamer een waar paradijs.

wellness badkamer donker

Wat is een wellness badkamer?

Wanneer u een wellness dag inplant, wilt u volledig ontspannen. In een wellness badkamer is dit niet anders. Deze badkamer moet een warme en natuurlijke uitstraling hebben. Ontspanning is de key! Dit betekent ook dat de badkamer altijd opgeruimd is. Dit zorgt voor rust. Met natuurlijke materialen zoals hout, steen en water creëert u een relaxte sfeer. Voeg er luxe sanitair aan toe en de badkamer met wellness look is zo goed als compleet.

De serene sfeer van een wellness badkamer

De basis van een wellness badkamer begint met de juiste sfeer. Kies voor rustgevende kleuren zoals zachte pasteltinten of natuurlijke aardetinten. Deze kleuren zorgen voor kalmte en ontspanning. Daarnaast kunt u gebruik maken van dimbare verlichting om de juiste sfeer te creëren. Denk hierbij aan gedempte verlichting rondom het bad of sfeervolle kaarsen voor een romantische touch.

Een bad mag niet ontbreken

Een wellness badkamer is niet compleet zonder een luxe bad. Kies voor een vrijstaand bad of een whirlpool bad voor een ultieme ontspanningservaring. Voeg wat geurige badoliën of bruisballen toe en u kunt heerlijk wegdromen in het warme water. Vergeet ook niet om te investeren in comfortabele badkameraccessoires zoals een hoofdsteun of badkussens, zodat u echt kunt genieten van uw badmoment

Trendwatcher Songül

De juiste kleuren zorgen voor kalmte en ontspanning.

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
wellness badkamer bad
Hoe verwijdert u kalkaanslag van kranen? De oplossing is bakpapier! - Sani-Dump

Geen ruimte voor een bad? Dan biedt een regendouche comfort

Een regendouche is een échte must voor een wellness badkamer. Laat het warme water als zachte regen op u neerdalen en voel de stress van de dag van u afglijden. Kies voor een douchekop met meerdere standen, zodat u kunt afwisselen tussen een zachte regenbui en een krachtige massagestraal.

Verwen uzelf met luxe accessoires

Om het wellnessgevoel compleet te maken, kunt u de badkamer aanvullen met luxe accessoires. Denk aan zachte handdoeken en badjassen, geurkaarsen, planten en natuurlijke materialen zoals hout en bamboe. Precies zoals u het fijn vindt. Creëer een gevoel van harmonie en verwennerij in uw eigen badkamer.

wellness badkamer
wellness badkamer beton

Duurzaamheid en wellness bij Sani-Dump

Bij Sani-Dump hechten we niet alleen waarde aan comfort en luxe, maar ook aan duurzaamheid. Kies daarom voor milieuvriendelijke producten, zoals waterbesparende kranen en douchekoppen, energiezuinige verlichting en recyclebare materialen. Op deze manier kunt u niet alleen optimaal genieten van uw wellness badkamer, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden!

Laatste trends