De hoogglans badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 26 januari 2023

Kunt u wel wat glans in uw leven gebruiken? Dan is een hoogglans badkamer een perfecte oplossing. Een glossy look geeft een badkamer een luxe en schone uitstraling. Er zijn echter ook een aantal dingen waar u op moet letten als u kiest voor een hoogglans badkamer. We geven u graag advies!

boven banner De hoogglans badkamer

Een ruimtelijk gevoel met hoogglans producten in de badkamer

Glanzende materialen zorgen voor een ruimtelijke sfeer in de badkamer. De hoogglans kleuren weerkaatsen het licht in de ruimte waardoor uw badkamer groter lijkt. Het is dus ideaal om een kleine badkamer groter te laten ogen. Maar let op, gebruik niet enkel hoogglans producten hierdoor wordt u badkamer té blinkend. Wanneer u hoogglans witte producten combineert met een andere kleur naar keuze zorgt dit voor een mooi geheel.

Trendwatcher Songül

COMBINEER HOOGGLANS WITTE PRODUCTEN MET EEN ANDERE KLEUR NAAR KEUZE

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
De hoogglans badkamer
De hoogglans badkamer

Hoogglans tegels

Voordelen

Hoogglans of gepolijste tegels springen eruit. Ze stralen luxe en klasse uit en maken een statement in uw badkamer. Een badkamer die betegeld is met hoogglans tegels oogt lichter en helderder. De tegels zijn daarnaast zeer geschikt voor kleine en/of donkere ruimtes. Tegels met een glanzend oppervlak zijn eenvoudig schoon te maken. De meeste vuiligheid is met een dweil of mop snel verdwenen.

Nadelen

Ons advies is om viezigheid direct te verwijderen van de tegels. Vlekken vallen op een gepolijste vloer namelijk sneller op dankzij de reflecterende werking. De meeste gepolijste tegels hebben een hoge slijtklasse. Ontstaat er toch een krasje? Dan valt deze helaas meteen op.
Hoogglans tegels zijn zeer gladde tegels, vooral wanneer ze nat zijn. Dit kan erg gevaarlijk zijn. Wij adviseren daarom om eerder voor wandtegels te kiezen of een geschikte antislipmat neer te leggen als u toch voor hoogglans vloertegels gaat.

Trendwatcher Songül

VERWIJDER VIEZIGHEID DIRECT VAN DE TEGELS

Een waaier aan kleuren

Als uw hart sneller gaat kloppen van een hoogglans badkamer, dan biedt het uitgebreide kleurenpalet veel keuze. In onze collectie vindt u mozaïekmotieven, marmer looks en natuursteen tegels. Kies een model en kleur die binnen uw inrichtingsstijl past. Wij helpen u graag met het samenstellen van een prachtige hoogglans badkamer!

Laatste trends