Haal de zon in huis met de sunshower

Door Songül

Geschreven door: Songül op 29 juli 2022

Altijd de dag beginnen met een relaxed, gezond en opgeladen gevoel? Haal de zon in huis met de Sunshower! Dit nieuwe concept zorgt ervoor dat u tijdens een overheerlijke douche de voordelen van zonlicht ervaart. Niet alleen heeft het een ontspannende werking, het zorgt ook nog eens voor een toename van vitamine D waardoor uw energielevels omhoog schieten.

Sani-Dump - sunshower

Voormalig student civiele techniek bedacht de Sunshower door twee behoeften te combineren: Zonnen en douchen. Hierin was het belangrijk om veilig te kunnen genieten van de goedheid die de zon te bieden heeft. Aangezien zonlicht vaak wordt gezien als iets wat schadelijk is voor de huid, heeft het wat tijd gekost om mensen de voordelen van zonlicht in te laten zien, door middel van ultraviolette straling die veiliger én gezonder is. Want niet alleen té veel zonlicht is schadelijk voor een persoon, maar ook té weinig is niet goed.

Hoe werkt de Sunshower?

De Sunshower kan gemakkelijk in de douche worden geïnstalleerd voor een douchebeurt waarbij u de helende en warme werking van zonlicht kunt ervaren. U zet tijdens het douche de timer aan en kunt genieten van de heerlijke stralen. Door middel van infrarode functies en een lage dosis UV straling biedt het vele voordelen. Sléchts 10 minuten onder de Sunshower staat gelijk aan 10 minuten in de Nederlandse zomerzon.

Trendwatcher Songül

Vitamine d is goed voor het lichaam.

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Sani-Dump - SUNSHOWER_COMBI_BLACK_DAGLICHT
Sani-Dump - SUNSHOWER_DELUXE_BLACK_SCHUIN_IR_WATER

Is de sunshower veilig?

De Sunshower is veilig in gebruik. Goed om te benoemen is dat de Sunshower niet direct effect heeft op de kleur van uw huid. Het zorgt ervoor dat de winterbleekheid weg gaat en u een gezonde kleur krijgt, maar het werkt niet hetzelfde als een zonnebank. Daarnaast is het systeem goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Na de 10 minuten slaat de Sunshower automatisch af door de beveiliging in het systeem.

Trendwatcher Songül

Zonlicht biedt veel gezonde eigenschappen

Wat zijn de voordelen van sunshower?

Zonlicht biedt natuurlijk vele gezonde eigenschappen. Om maar eens te beginnen met Vitamine D dat het lichaam dankzij de zon aanmaakt. Dit helpt het lichaam om calcium op te nemen en het is belangrijk voor het immuunsysteem en de algemene spierfunctie. Wanneer er een tekort aan vitamine D voorkomt kan dit leiden tot een slecht humeur en vermoeidheid. Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen voor winterdepressies tijdens de koud ere maanden. Het dagelijks blootstellen van de huid aan UV-straling kan dus zorgen voor een beter humeur.

Binnen het assortiment van Sunshower zijn verschillende modellen beschikbaar. Modellen met alleen UV-licht en modellen die zowel over UV-licht als infraroodstraling beschikken. De infraroodstraling die toegevoegd wordt zorgt ervoor dat de gezondheid wordt bevorderd door moleculen in beweging te brengen. Hierdoor ontstrest het lichaam, worden spieren meer ontspannen en verminderen rug- en nekklachten.

Hoe installeer ik de sunshower in mijn douche?

Het is mogelijk om een Sunshower in een bestaande douche te installeren of hem direct bij uw nieuwe badkamer in de wand te laten zetten. Deze ingebouwde versie zorgt voor een rustig en strak effect in uw doucheruimte. Het ziet er mooi uit als er een afgewerkte Sunshower in aluminium met een gezandstraalde glasplaat opgaat in het interieur. Het is mogelijk om te kiezen voor een exemplaar voor het volledige of halve lichaam. Sani-Dump helpt u graag verder!

Laatste trends