Deze badkranen stelen de show in uw badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 13 juli 2023

Het is geen geheim dat het water vaak rijkelijk vloeit in de badkamer. Het water komt uit een kraan. Simpel zou u denken, maar een badkamerkraan is meer dan alleen functioneel. Badkamerkranen dragen bij aan de uitstraling en stijl van uw badkamer. Met een bijzondere kraan kunt u een statement maken. In deze blog bespreken we welke badkamerkranen mooi passen in de badkamer.

badkamerkraan

Scandinavische eenvoud

De Scandinavische stijl staat bekend om zijn eenvoud en functionaliteit. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar deze stijl dan kunt u het best kiezen voor badkamerkranen met een minimalistisch ontwerp en een matte afwerking. Chromen kranen met strakke lijnen passen hier goed bij. Ze creëren een rustige en serene sfeer in de badkamer. Inbouwkranen zijn ook een prachtige optie voor de minimalistische badkamerstijl.

Industriële schoonheid

Voor liefhebbers van een industriële badkamerstijl zijn kranen met een robuust en stoer uiterlijk perfect. Wanneer u kiest voor kranen gemaakt van geborsteld nikkel of matte zwarte afwerking zorgt u voor een uniek karakter in uw badkamer. Moderne kranen zijn perfect voor een strakke, eigentijdse badkamerstijl. Kies voor kranen met een minimalistisch ontwerp en gladde lijnen voor een gestroomlijnde uitstraling.

Trendwatcher Songül

Moderne kranen zijn perfect voor een strakke, eigentijdse badkamerstijl

Chrome badkamerkraan
Matte badkamerkraan

Vintage charme

Als u een badkamer met een vintage look wilt creëren, overweeg dan kranen met een klassiek ontwerp en details zoals kruisgrepen. Messing kranen met een antieke afwerking zijn een uitstekende keuze voor een nostalgische sfeer. Ze voegen karakter toe aan de ruimte en brengen een gevoel van tijdloze klasse.

Luxe en glamour

Voor een luxueuze badkamer met een vleugje glamour, zijn er verschillende opties. Overweeg badkamerkranen met een glanzende gouden afwerking. Kies voor modellen met een verfijnde en elegante vorm. Dit kan bijvoorbeeld ook een watervalkraan zijn. Deze kranen hebben een uniek ontwerp waarbij het water als een waterval naar beneden stroomt. Dit creëert niet alleen een prachtig visueel effect, maar zorgt ook voor een rustgevend geluid.

Trendwatcher Songül

De juiste badkamerkraan kan karakter toevoegen aan uw badkamer

badkamerkraan greep
luxe badkamerkraan

Persoonlijk advies over de juiste badkamerkraan

Bij Sani-Dump hebben we een breed assortiment aan badkamerkranen in verschillende stijlen en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar moderne kranen, klassieke kranen, waterval kranen of inbouwkranen, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw droombadkamer te creëren. Maak een afspraak met een van onze specialisten en krijg persoonlijk advies over welke badkamerkraan het beste bij uw stijl en budget past of bekijk in een van onze showrooms ons assortiment om inspiratie op te doen.

Laatste trends