Deze accessoires voor de badkamer wilt u hebben

Door Songül

Geschreven door: Songül op 18 januari 2024

Wat maakt een goede badkamer nu echt compleet? De juiste accessoires! In deze blog gaan we dieper in op enkele must-have accessoires voor uw badkamer, zodat u kunt genieten van zowel stijl als functionaliteit.

accessoires bad

1. Stijlvolle handdoekrekken

Een badkamer zonder handdoeken is natuurlijk ondenkbaar. Maar waar moet u ze laten? Met stijlvolle handdoekhouders kunt u uw handdoeken op een georganiseerde en elegante manier tentoonstellen. Of u nu kiest voor een vrijstaande handdoekhouder of een wandgemonteerde variant, er zijn talloze opties beschikbaar die perfect passen bij uw badkamerstijl. Handdoekrekken dienen functioneel vaak ook als radiatoren, zoals de designradiator van Iskol. In de Iskol komen klassieke en moderne elementen samen. Een combinatie van prachtig design, heerlijke warmte en superieure kwaliteit. Zeer stijlvol in zwart of wit maar ook leverbaar in meer dan 200 kleuren, waaronder gladde RAL kleuren en grove structuurlakken.

2. Een verlichte spiegel

Goede verlichting is essentieel in de badkamer. Met een verlichte spiegel combineert u functionaliteit met stijl. Deze moderne accessoire zorgt voor voldoende licht tijdens het scheren, make-up aanbrengen of uw tanden poetsen. Bovendien geeft een verlichte spiegel uw badkamer een luxe uitstraling. Sani-Dump heeft prachtige spiegels van bijvoorbeeld het merk Hippdesign.

3. Mooie zeepdispenser

Een mooie zeepdispenser is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw badkamerinterieur. Kies voor een dispenser die past bij de stijl van uw badkamer en vul deze met uw favoriete handzeep of vloeibare zeep. Zo maakt u van een alledaags gebruiksvoorwerp een eyecatcher in uw badkamer.

Trendwatcher Songül

Een moderne accessoire dat voor voldoende licht zorgt.

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
accessoires badkamer: handdoekrek
accessoires badkamer: verlichte spiegel

4. Geurkaarsen tijdens het badderen

Wat is er heerlijker dan een ontspannend bad nemen met een heerlijke geur? Geurkaarsen zijn de perfecte accessoire om een rustgevende sfeer te creëren in uw badkamer. Kies voor kaarsen met een kalmerende geur, zoals lavendel of eucalyptus, om volledig tot rust te komen na een lange dag.

5. Een badplank

Met een badplank kunt u na een drukke werkdag heerlijk in bad ontspannen met een drankje en een leuke film of serie. Uw plaatst eenvoudig uw tablet of smartphone in de houder. Leun achterover en ontspan! Ontdek bijvoorbeeld de badplank van Saniwoods uit ons assortiment.

Trendwatcher Songül

In bad ontspannen met een leuke film of serie.

accessoires badkamer: geurkaarsen en badplank
accessoires badkamer: geurkaars

Kies de juiste badkamer accessoires

Met de juiste accessoires geeft u uw badkamer de perfecte finishing touch. Van handdoekhouders tot geurkaarsen, er zijn talloze opties voor uw badkamer. Vergeet niet dat persoonlijke smaak en voorkeur een belangrijke rol spelen bij het kiezen van accessoires, dus laat uw creativiteit de vrije loop en creëer zo uw eigen persoonlijke oase van rust in uw badkamer. Benieuwd naar de accessoires voor in de badkamer van Sani-Dump? Kom gerust langs in een showroom bij u in de buurt!

Laatste trends