De toilet trends van dit moment!

Door Songül

Geschreven door: Songül op 07 december 2020

Een tijd geleden lieten we in een blog al de badkamertrends van 2021 zien, maar ook voor toiletten zijn er de laatste tijd nieuwe ontwikkelingen geweest. Zo zijn er bijvoorbeeld geurloze toiletten, waarbij u geen last meer heeft van vieze geurtjes! Ideaal toch? In dit blogbericht laten we graag zien wat de nieuwe trends op het gebied van toiletten zijn.

toilet trends van dit moment

De soft close toiletzitting

Iedereen heeft vast wel eens de toiletzitting of het deksel iets te hard op het toilet laten vallen. Soms kan het uw toiletpot zelfs beschadigen. Dat is verleden tijd met een soft close toiletzitting. Het enige verschil met een normale toiletzitting, is dat er in een soft close zitting een systeem zit waardoor de zitting en het deksel heel geleidelijk naar beneden gaan. Hierdoor kan uw toiletpot niet meer beschadigen en gaat deze langer mee. Daarnaast is het ook nog eens hygiënischer, omdat u de toiletzitting maar een klein tikje hoeft te geven, om hem naar beneden te laten gaan. U hoeft de zitting dus minder aan te raken.

Trendwatcher Songül

MET EEN GEURLOOS TOILET BLIJVEN NARE GEURTJES WEG

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
De toilet trends
De toilet trends

Een geurloos toilet

Het merk Geberit heeft een toiletsysteem ontwikkelt waardoor het altijd fris blijft ruiken op het toilet. Zo kunt u het toilet met een gerust hart achterlaten voor de bezoeker na u! Door een stille ventilator in het installatiesysteem, worden nare luchtjes naar een filter achter de bedieningsplaat gevoerd. Dit gaat via de toiletpot en de wateraanvoerleiding. Dit zorgt ervoor dat uw toilet continue fris blijft ruiken! Heeft u al een toilet en systeem van Geberit? Dan is de kans groot dat u dit systeem eenvoudig kunt laten inbouwen.

Een toilet met waterspoeling

Een trend die ook steeds meer opkomt, is het toilet waarbij uw edele delen met water gereinigd worden na een toiletbeurt. Hierdoor hoeft u dus minder of geen toiletpapier meer te gebruiken. Nog een groot voordeel is de verbeterde reiniging. De waterstraal heeft een aangename warme temperatuur, waardoor u veel beter gereinigd wordt dan wanneer u droog toiletpapier gebruikt. Het systeem heeft een föhn functie zodat u ook nog droog geföhnd wordt na het spoelen. Daarnaast hoeft u dus ook uw handen niet meer te gebruiken, wat veel schoner is.

Trendwatcher Songül

DRIE MANIEREN OM PERSOONLIJKE ELEMENTEN IN DE BADKAMERKAMER TE VERWERKEN

Laatste trends