Wij zijn open! Vanaf 3 maart kunnen wij u op afspraak in alle veiligheid ontvangen in onze showroom.

Advies op afspraak inplannen
Advies aan huis inplannen
Advies op afstand inplannen
Offerte vergelijker aanvragen
Direct contact opnemen

Wij zijn open! Helaas kunnen wij u alleen niet ontvangen in onze showroom.

Advies op afspraak inplannen
Advies aan huis inplannen
Advies op afstand inplannen
Offerte vergelijker aanvragen
Direct contact opnemen

Onze maatregelen

toelichting

Vanaf 3 maart kunt u weer fysiek bij ons winkelen! Om er voor te zorgen dat dit in een zo veilige mogelijk omgeving gebeurd kunt u alleen op afspraak langs komen. Let op! We hebben maar beperkt plek dus wees er snel bij.

Omdat we niet iedereen in de winkel kunnen helpen, bieden wij ook nog andere vormen van service. Zo kunt u bij ons terecht voor een afspraak op afstand, een afspraak aan huis én kunt u uw offerte laten vergelijken.
Een nieuwe badkamer koop je niet elke dag. En het besluit over uw droombadkamer is ook niet vlug genomen. Daarom vinden wij het belangrijk om ook in deze tijd door te gaan met de service die wij altijd bieden, maar dan op een veilige manier voor iedereen.

Wij zijn open!

Afspraak maken

Alle mogelijkheden

geheel online

Advies op afspraak

Maak online een afspraak wanneer het u uitkomt voor een bezoek aan één van onze showrooms voor een bezoek met vrijblijvend advies of een gratis 3D tekening van uw droombadkamer door onze adviseurs.

Advies aan huis

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen, om volgens de maatregelen van het RIVM bij u thuis advies te geven over uw aanstaande droombadkamer.

Advies op afstand

Door middel van een video verbinding komt u in contact met onze adviseurs. Hij of zij kan al uw vragen beantwoorden zodat u verder kunt. Wij zullen u op afstand de service bieden zoals u die van ons gewend bent.

Offerte vergelijker

Upload online uw offerte via het formulier en onze adviseurs gaan aan de slag. Zo ontvangt u van ons altijd de laagste prijs en heeft u binnen de kortste keren een reactie met een aanbieding die beter bij u past.

Terug naar de homepage?

ga terug
Klik hier voor de reguliere website