Plan geheel vrijblijvend, ook als u nog aan het oriënteren bent, een showroomafspraak in of één van de andere mogelijkheden.

Advies op afspraak inplannen
Advies aan huis inplannen
Advies op afstand inplannen
Offerte vergelijker aanvragen
Direct contact opnemen

Plan geheel vrijblijvend, ook als u nog aan het oriënteren bent, een showroomafspraak in of één van de andere mogelijkheden.

Advies op afspraak inplannen
Advies aan huis inplannen
Advies op afstand inplannen
Offerte vergelijker aanvragen
Direct contact opnemen

Onze maatregelen

toelichting

U kunt weer fysiek bij ons winkelen en u bent meer dan welkom! Om er voor te zorgen dat dit in een zo veilige mogelijke omgeving gebeurd kunt u helaas alleen op afspraak langs komen. Wij maken graag tijd voor u, ook als u alleen nog aan het oriënteren bent of slechts op zoek bent naar inspiratie. Indien gewenst loopt onze adviseur met u mee om u alles te vertellen over de laatste trends op het gebied van sanitair.

Ondanks dat u van harte welkom bent in de showroom kunt u uiteraard ook kiezen voor een afspraak op afstand of een afspraak aan huis. Heeft u al een offerte van één van onze concurrenten? Sani-Dump is altijd goedkoper! Upload uw offerte in onze Offerte-Vergelijker en laat u verbazen.

Een nieuwe badkamer koop je niet elke dag. En het besluit over uw droombadkamer is ook niet vlug genomen. Daarom vinden wij het belangrijk om ook in deze tijd door te gaan met de service die wij altijd bieden, maar dan op een veilige manier voor iedereen.

U bent van harte welkom!

Afspraak maken

Alle mogelijkheden

fysiek of online

Advies op afspraak

Maak online een afspraak wanneer het u uitkomt voor een bezoek aan één van onze showrooms voor een bezoek met vrijblijvend advies of een gratis 3D tekening van uw droombadkamer door onze adviseurs.

Advies aan huis

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen. Vervolgens komen wij bij u thuis advies geven over uw droombadkamer! Uiteraard geheel volgens de maatregelen van het RIVM.

Advies op afstand

Door middel van een video verbinding komt u in contact met onze adviseurs. Hij of zij kan al uw vragen beantwoorden zodat u verder kunt. Wij zullen u op afstand de service bieden zoals u die van ons gewend bent.

Offerte vergelijker

Upload online uw offerte via het formulier en onze adviseurs gaan aan de slag. Zo ontvangt u van ons altijd de laagste prijs en heeft u binnen de kortste keren een reactie met een aanbieding die beter bij u past.

Showroom bezichtiging

Rondlopen in de winkel

Bent u op zoek naar inspiratie of wilt u een rondje lopen door één van onze vestigingen? Ook dit is mogelijk.
Maak direct een een afspraak op een dag en tijdstip die voor u het beste uitkomt.

Showroombezichtiging inplannen

Terug naar de homepage?

ga terug
Klik hier voor de reguliere website