Water is het toppunt van zuiverheid, een zinnelijk genot voor lichaam en ziel. Het verkwikt, verfrist, hernieuwt de geestkracht. Vanzelfsprekend maken we ook gebruik van zijn natuurlijke zuiverheid voor de dagelijkse verzorging – behalve bij de gevoeligste van alle lichaamszones. Niets heeft zo’n verkwikkend effect op het lichaam als een ontspannend bad of een intense douche. Waarom zou je dit gegeven negeren als het gaat om toiletbezoek?

Ook bij ons ontdekken steeds meer mensen voor zichzelf de reiniging met water na een toiletbezoek.
De nieuwe douche-wc’s van Villeroy & Boch brengen daarbij moderne lifestyle in uw badkamer. Met ViClean-L grijpen wij nu terug op wat in Azië al geruime tijd standaard is: douche-wc’s, de slimme combinatie van closet en bidet.

5 goede redenen voor een douche-wc:

1. De weldadige waterstraal veroorzaakt in tegenstelling tot toiletpapier geen irritaties van de huid of ontstekingen.

2. Douche-wc’s bieden voor mensen met een beperkte bewegingsvrijheid meer zelfstandigheid en zijn dus ook voor badkamers voor gehandicapten een comfortabel alternatief.

3. De zachte waterdruk van de enigszins op- en neerbewegende douchekop stimuleert de doorbloeding en kan zo ongemakken als verstopping helpen verlichten.

4. Douche-wc’s bieden perfecte hygiëne in het gevoelige anale gebied en kunnen zo, bij pijnlijke aandoeningen als aambeien, zorgen voor een behaaglijker gevoel.

5. Water is anti-allergeen en daarmee als reinigingsmiddel bijzonder geschikt voor mensen die aan een allergie lijden.

>> Brochure downloaden!

villeroy-boch-themen-hygiene-knopfdruck_01_456b41ae54

Perfecte hygiëne met één druk op de knop.

De douche-wc verwent u na elk bezoek aan het toilet met aangename hygiëne en frisheid, want het combineert de voordelen van closet en bidet in één comfortabel systeem. Het principe laat zich eenvoudig uitleggen:

Met één druk op de knop komt er een jet tevoorschijn die u reinigt met een zachte, regelbare warmwaterstraal. En dat uiterst grondig, hygiënisch en vooral zonder toiletpapier. Ideaal voor de gevoelige intieme delen.

villeroy-boch-thema-viclean-L-NL

ViClean-L. Ultieme hygiëne

Fraai design, meer gebruiksgemak, doordachte functies en veel ruimte voor individuele voorkeuren bij de vormgeving – de eisen die worden gesteld aan de eigen badkamer worden immers steeds hoger.  ViClean-L is perfect voor iedereen die veel waarde hecht aan uniek design.

>> Kijk hier voor meer informatie!