Om optimaal te kunnen genieten van uw prachtige badkamer, heeft Sani-Dump voor iedereen moderne baden die geheel afgestemd kunnen worden naar uw stijl. Niets is namelijk zo fijn als relaxen in een badkamer die bij u past. Heeft u niet zo heel veel ruimte? Dan is een hoek bad ideaal. Heeft u juist veel ruimte? Kies dan voor een vrijstaand bad.

Bent u benieuwd welk bad het beste bij uw woonstijl past? Twijfel dan niet om langs te komen in één van onze winkels. Onze medewerkers adviseren en helpen u graag verder!

Moderne baden koopt u bij Sani-Dump

De baden van Sani-Dump zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, zodat er bijna in ieder huis een bad geplaatst kan worden. Natuurlijk moet er wel de ruimte in huis voor zijn, om een bad te plaatsen. Bij ons kunt u baden laten doorvoeren met verlichting of jetstream, maar wat denkt u van uw eigen bubbelbad? Bij Sani-Dump hebben wij het allemaal!

Bovendien kunt u kiezen tussen diverse soorten stijlen. Op deze manier is er altijd wel een bad te vinden die aansluit bij uw smaak en past bij de rest van het interieur.  Als u nieuwsgierig bent naar de merken die wij verkopen, kijk dan op onze website.

Wat soort bad heeft uw voorkeur?

Een bad kan vrijstaand zijn, aan een wand geplaats worden of in de hoek. Onderstaand zullen wij de diverse soorten baden voor u toelichten.

  • Hoekbad in de badkamer:

De voordelen van het plaatsen van een hoekbad zit in de praktische indeling van de ruimte. Een hoekbad kan gemakkelijk geplaats worden onder een schuin dak. Echt nadelen zitten er niet per se verbonden aan een hoekbad. Wel is de inhoud van het bad meestal vrij ruim, wat veel water gebruik tot gevolg heeft.

  • Vrijstaand bad:

U zou het misschien niet direct zeggen, maar meestal is een vrijstaand bad een goedkopere oplossing dan een ingebouwd bad. Dit komt omdat een losstaand bad makkelijker te plaatsen is dan een compleet ingebouwd bad. Zoals het woord al zegt, moet een vrijstaand bad, vrij staan. Als het ergens tegen een kleine kamer tegen de muur geduwd staat, verliest het al zijn charme.

  • Ingebouwd bad:

Beschikt u niet over zoveel ruimte in uw badkamer? Dan kunt u een bad beter inbouwen. Het scheelt een pak in ruimte, die u eventueel weer kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een extra kast.

Ontdek onze collectie moderne baden

Zoals u hierboven al kon lezen, zijn er ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om moderne baden. Ons personeel helpt u natuurlijk graag bij het uitzoeken van uw ideale bad. Het personeel geeft u graag advies en vertelt u over de voor-en nadelen.  Zij nemen graag de tijd voor u en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Hierdoor kunt u zelf ontdekken dat wij de voordeligste aanbieder van sanitair zijn.

Kom langs in een van onze filialen en ontdek zelf onze collectie baden. Wij zetten de koffie alvast voor u klaar.

Songül, trendwatcher bij Sani-Dump

Dit waren mijn tips over moderne baden. Heeft u nog meer tips of wilt u iets vragen over baden? Laat het ons gerust weten! Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe u onze tips heeft toegepast in uw badkamer.

Geïnspireerd geraakt?

Droomt u al over die nieuwe badkamer? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Geheel gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis 3D tekening