zwarte matte kraan badkamer

Bent u op zoek naar een zwarte matte kraan badkamer? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij verkopen alles wat u nodig heeft om een nieuwe badkamer geheel te kunnen inrichten. Daarnaast zijn we specialist en geven we u graag advies over de juiste mogelijkheden in uw situatie en voor uw badkamer. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankopen en hier zo lang mogelijk plezier van hebben.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk hier alle badkamertrends van 2020!

Zwarte matte kraan badkamer | Kom langs bij Sani-Dump

Matte zwarte elementen in de badkamer zijn een trend die in 2020 sterk naar voren komt. Zwart steekt mooi af bij witte accenten die vaak in badkamers terug te vinden zijn. Denk hierbij aan het toilet, de tegels en de wasbak(ken). U kunt kiezen voor mat zwarte kranen, douchekoppen of accessoires zoals toiletrolhouders, prullenbakjes en handdoekhaken. Alles is mogelijk!

Bij Sani-Dump snappen we heel goed dat het budget een belangrijke rol speelt bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer of van een paar nieuwe elementen. Daarom hebben wij producten in verschillende prijsklassen, zodat iedereen met elk budget bij ons kan slagen. Vind u het lastig om zelf een goede beslissing te maken over uw nieuwe badkamer? Maak dan gerust een afspraak, dan denken wij met u mee en laten we u de mogelijkheden zien.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook kunt u natuurlijk altijd langs komen, dit kan met of zonder afspraak. In onze ruime showrooms doet u genoeg inspiratie op en kunt u uiteraard onze medewerkers om hulp vragen. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!