Zoetermeer badkamerspecialist

Kom langs bij Sani-Dump Zoetermeer badkamerspecialist van de regio! Hier kunt u terecht voor de mooiste A-merken sanitair en tegels tegen bodemprijzen. Het enige wat wij dumpen is de prijs! Zo hebben we kwalitatieve merken van o.a. Grohe, Villeroy & Boch, Geberit, Riho, Hansa, Sphinx en vele andere. Kom langs bij ons in de showroom om deze mooie merken te bekijken.

Plan uw afspraak in voor gedegen advies, of kom langs om eens rond te kijken. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Zoetermeer badkamerspecialist | Wij helpen u graag!

Als echte badkamerspecialist zijn we al meer dan 20 jaar actief in de branche. Hierdoor kunnen we u precies vertellen welke materialen en spullen u nodig heeft voor een schitterende badkamer. U bent vrij om zelf rond te kijken, maar uiteraard staan wij altijd voor u klaar mocht u iets nodig hebben. Dankzij onze ervaring weten we altijd een geschikte oplossing te vinden. Wilt u graag een 3D ontwerp van uw badkamer hebben? Dit doen wij gratis en vrijblijvend. Een van onze medewerkers gaat met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Daarna laten we u alle mogelijkheden zien en komen we tot een geheel!

Laat een 3D ontwerp opstellen.

Ons aanbod

Zoals al eerder benoemd werken we met vele A-merken. We hebben letterlijk alles van tegels tot aan badkamermeubelen, radiatoren, accessores en zelfs installatiesystemen. Wilt u graag inspiratie opdoen? Vraag dan ons GRATIS inspiratiemagazine aan! Het ultieme hulpmiddel tijdens de zoektocht naar uw nieuwe droombadkamer. Download het magazine online en ontvang het in uw mailbox!

Heeft u vragen?

Zien wij u snel bij Sani-Dump Zoetermeer badkamerspecialist van de regio? Neem gerust contact op, dan beantwoorden we graag al uw vragen en bespreken we de mogelijkheden voor uw droombadkamer.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer