zoetermeer badkamer speciaalzaak 

Zoetermeer badkamer speciaalzaak gezocht? Zoek dan niet verder want Sani-Dump Zoetermeer heeft precies wat u zoekt! Onze showroom is gevestigd aan de Philipsstraat 14. De deuren zijn 7 dagen in de week geopend. Zo zit er voor u altijd een geschikt tijdstip tussen om de showroom te bezoeken. Sani-Dump staat bekend als de badkamer en tegel specialist van Nederland. Dit dankzij een breed assortiment van A-merken die verkocht worden tegen bodemprijzen. Vandaar ook de naam Sani-Dump. De prijs en de kwaliteit liegen er niet om, daarom nodigen wij u van harte uit in onze showroom om het zelf te beleven. U kunt alvast een afspraak maken voor persoonlijk advies

Sani-Dump | Zoetermeer badkamer speciaalzaak

Van sanitaire voorzieningen tot losse onderdelen voor de badkamer, u vindt het bij Sani-Dump! Tijdens uw bezoek aan onze showroom heeft u de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor uw badkamer. Wellicht heeft u al een badkamer op het oog, dan kunt u de vervolgstappen onder het genot van een bakje koffie verder bespreken met één van onze medewerkers! Heeft u nog geen idee wat u het beste kunt doen? Geen probleem! Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring en kennis, zo weten zij precies hoe de badkamer het beste ingericht kan worden.

Tevens heeft u de optie om een 3D ontwerp te ontwikkelen. Hierin wordt uw droombadkamer gevisualiseerd. Deze optie is gratis en geheel vrijblijvend. Een tip: neem inspiratie mee ter voorbeeld voor de ontwikkelaar.

Kom langs!

Een badkamer koopt u niet zomaar. Kom daarom langs in onze showroom om alle mogelijkheden op uw gemak te bekijken. U kunt gelijk vragen stellen over uw droombadkamer. Kunt u niet wachten met een vraag stellen? Neem dan alvast contact met ons op via de contactpagina. Tot ziens bij Sani-Dump Zoetermeer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag