ZOETERMEER BADKAMER ONTWERPEN

Wilt u meer informatie over Den Haag badkamer ontwerpen? Of bent u op zoek naar meer inspiratie voor een nieuwe badkamer? Sani-Dump Zoetermeer staat graag voor u klaar! Sani-Dump is dé speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels binnen de Benelux. Onze producten worden tegen scherpe prijzen verkocht. Onze megastores zijn verspreid over heel Nederland, waarbij onze vestiging in Zoetermeer te vinden is. Kom langs in onze showroom, die gevestigd is aan de Philipsstraat 14. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zien u graag tegemoet komen op de datum (en het tijdstip) dat u het beste uitkomt!

Wilt u meer informatie over onze locatie en de openingstijden? Neem dan gerust even een kijkje op onze bedrijfspagina voor meer informatie.

Zoetermeer badkamer ontwerpen | Sani-Dump helpt u graag verder!

Met meer dan 24 jaar ervaring mogen wij onszelf specialist op het gebied van sanitair en tegels noemen. Onze showroom bestaat uit een aanbod die voor een ieder relevant is. Wij begrijpen namelijk dat een nieuwe badkamer (of aanpassingen in uw huidige badkamer) een grote investering is. Daarom bieden wij u een breed assortiment van badkamers aan, die enorm kunnen variëren in prijsklasse.

Wilt u een nieuwe badkamer personaliseren? Dan kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een 3D ontwerp laten maken van uw droombadkamer. Onze ontwerpers kunnen vervolgens aan de slag met het visualiseren van deze badkamer, die u zelf geheel samen kunt stellen met toonaangevende merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Duravit.

Kom langs in onze showroom!

Wij hopen u snel te zien bij Sani-Dump. Wij kijken ernaar uit om u te helpen met Zoetermeer badkamer ontwerpen en zien u graag terug in onze showroom. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen óf een afspraak maken voor persoonlijk advies. Tot ziens bij Sani-Dump Zoetermeer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer