WINKELS BADKAMERS

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Wanneer u langskomt, vindt u in onze Sani-Dump winkels badkamers van topkwaliteit! Ons ruime assortiment aan design merken bieden wij aan tegen bodemprijzen. Zo heeft u altijd een badkamer met een luxe uitstraling, wat uw budget ook is. Met 41 showrooms verspreid over Nederland en België, is er bovendien altijd een Sani-Dump bij u in de buurt!

Sani-Dump winkels badkamers

In onze showroom vindt u een ruime collectie aan sanitair van topmerken. Hierbij kunt u denken aan Bruynzeel, Riho, Sphinx, Villeroy & Boch en Grohe. Met deze merken bent u gegarandeerd van topkwaliteit. Daarnaast hebben onze medewerkers ruim 24 jaar ervaring, en helpen zij u graag bij het maken van uw keuzes. We gaan graag met u persoonlijk in gesprek, om te bespreken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn, voor uw badkamer en uw budget.

Ruime voorraad, snelle levering

Één van de voordelen van Sani-Dump is onze zeer ruime voorraad. Wanneer u in onze showroom uw nieuwe badkamer of sanitair uitzoekt, kunnen wij deze vrijwel altijd razendsnel voor u leveren. Wij vinden het belangrijk om niet alleen kwaliteitsproducten te leveren, maar ook onze service voldoet aan onze hoogste eisen.

We nodigen u uit om langs te komen in één van onze showrooms bij u in de buurt. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en uitstekende service. Onze medewerkers staan u graag te woord, en de koffie staat voor u klaar. Tot snel bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN