WC Zoetermeer

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel Zoetermeer? Dan bent u bij Sani-Dump in Zoetermeer zeker aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd aan de Philipsstraat 14, waar u elke dag van harte welkom bent. Graag helpen wij u verder als u op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamer, of als u losse onderdelen voor uw badkamer nodig heeft. Bij Sani-Dump hebben we een ruim assortiment aan A-merk artikelen, maar dan altijd tegen bodemprijzen! We durven daarom ook te zeggen dat we goedkoper zijn dan onze concurrenten. Neem een offerte mee, en we laten het zien!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of plan een afspraak!

WC Zoetermeer | Sani-Dump staat voor u klaar

Sani-Dump staat niet voor niks al jaren bekend als dé badkamer en tegelspecialist. Dankzij ons zeer ruime assortiment, is het onmogelijk om bij ons niet te slagen. Daarnaast snappen wij natuurlijk heel goed dat het budget een belangrijke rol speelt bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Daarom hebben wij onze producten ingedeeld in verschillende prijsklassen, zodat u met elk budget bij ons terecht kunt.

Vind u het lastig om zelf goede keuzes te maken rondom uw nieuwe badkamer? Dat kunnen we heel goed begrijpen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring denken we daarom graag met u mee, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer helder te krijgen. Daarnaast maken we ook gratis en vrijblijvend een 3D tekening, van hoe het uiteindelijk kan worden. Zo heeft u alvast een goed beeld van de mogelijkheden!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem contact met ons op, of kom langs in onze showroom. Daar kunt u direct inspiratie op doen en advies vragen aan onze medewerkers. Tot ziens bij Sani-Dump Zoetermeer!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer