waterbesparende regendouche

Bent u op zoek naar een waterbesparende regendouche? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij bieden alles aan op het gebied van sanitair en badkamertegels, maar dit doen wij altijd tegen de scherpste prijzen. Wij hebben megastores door het hele land, waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt zit. Kom gerust bij ons langs voor inspiratie, als u vragen heeft of als u advies wilt hebben.

Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!

Bekijk hier alle badkamertrends van 2020!

Waterbesparende regendouche van Sani-Dump

Vind u het lastig om uw toekomstige badkamer voor u te zien? Dat snappen wij. Laat ons een 3D-ontwerp maken! U geeft door wat uw wensen zijn. Vervolgens ook de maten en huidige indeling van de badkamer. Ten slotte gaat ons team aan de slag. Wij nodigen u uit in onze vestiging om het ontwerp te bespreken. Zoals eerder benoemd krijgt u ook een rondleiding in de showroom. Goed om te weten is dat wij vele merken in ons assortiment verkopen. VT Wonen, Grohe en Bruynzeel.

We vinden het heel belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met het eindresultaat, daarom helpen wij u graag met het uitzoeken van uw nieuwe badkamer. Klop gerust bij ons aan voor advies, we staan voor u klaar!

Heeft u nog vragen? Laat het gerust weten!

Bij vragen kunt u  uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons langskomen voor inspiratie of als u advies nodig heeft van onze medewerkers. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!