Wastafelmeubel betonlook

De nieuwste trend van 2020: een wastafelmeubel betonlook! Natuurlijk verkrijgbaar bij Sani-Dump. Sani-Dump is de snelst groeiende sanitair winkel van Nederland en België. Het grootste assortiment aan A-merken! Alles voor een grote of kleine badkamer. Wij denken graag met u mee over mogelijke oplossingen. Maak direct een showroomafspraak bij een Sani-Dump in de buurt.

Bekijk hier alle badkamertrends van 2020!

Badkamertrends voor 2020

Ronde spiegels, inspiratie uit andere culturen en wastafels in een betonlook. Er zijn meerdere trends in 2020 die goed passen bij uw wensen. Bij Sani-Dump kunt u altijd terecht voor inspiratie. In de showroom geven wij u een rondleiding waarbij we de mogelijkheden met u bespreken. Gaat u bijvoorbeeld voor een betonlook in de badkamer? Bekijk dan ook eens onze inloopdouches en donkere elementen. Wij hebben het allemaal. Benieuwd naar alle badkamertrends? Lees het in ons nieuwste blog.

3D-tekening laten maken

Vind u het lastig om uw toekomstige badkamer voor u te zien? Dat snappen wij. Laat ons een 3D-ontwerp maken! U geeft door wat uw wensen zijn. Vervolgens ook de maten en huidige indeling van de badkamer. Ten slotte gaat ons team aan de slag. Wij nodigen u uit in onze vestiging om het ontwerp te bespreken. Zoals eerder benoemd krijgt u ook een rondleiding in de showroom. Goed om te weten is dat wij vele merken in ons assortiment verkopen. VT Wonen, Grohe en Bruynzeel.

Maak nu een showroomafspraak

Wij nodigen u uit om de droom van uw nieuwe badkamer te laten uitkomen! Neem contact op. Wij hopen u snel te mogen ontvangen. Tot snel!

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!