Wandtegels Rotterdam

Als u op zoek bent naar wandtegels Rotterdam, dan vindt u bij Sani-Dump precies wat u zoekt. Want naast een grote collectie aan badkamermeubels en sanitair kunt u bij ons  ook terecht voor tegels. Zowel vloer als wandtegels zijn te vinden in ons assortiment. Of u nu tegels zoekt voor de badkamer, keuken of andere ruimte? Bij Sani-Dump Rotterdam hebben we het allemaal. Tegels zijn ideaal als wandbekleding in bijvoorbeeld natter ruimtes zoals keuken, toilet en badkamer. In verschillende soorten maten en uitstralingen kunt u bij ons slagen voor A-merken tegels. Maak vandaag nog online een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump tegels en meer!

Ook op het gebied van wandtegels Rotterdam is er onwijs veel mogelijkheden. Denk hierbij aan verschillende maten, materialen en plaatsingsmogelijkheden. Want wist u dat het verticaal plaatsen van smalle tegels uw ruimte hoger laat lijken? En dat als u grote tegels in een kleine ruimte plaatst deze optisch groter lijkt? Bij Sani-Dump Rotterdam adviseren wij u graag! Lees verder voor alvast meer tips.

Tips en trend wandtegels Rotterdam

Zoals hierboven aangegeven heeft de grootte en het plaatsen van tegels een groot effect op hoe de ruimte eruit komt te zien. Niet voor niets zijn tegels de basis van de ruimte. Belangrijk dus om hier goed over na te denken en u goed te laten adviseren. Wij verkopen wandtegels van uitsluitend A-merken. Deze merken hebben wandtegels van hoogwaardige kwaliteit en worden aangeboden tegen de scherpste prijzen. Wilt u een nog creatievere stijl? Dan kunt u  tevens een combinatie maken met onze vloertegels.

Wandtegels zijn niet meer weg te denken uit de badkamer en toilet. Maar ook in de keuken of bijkeuken zijn wandtegels niet ongebruikelijk. Voor wandtegels Rotterdam bent u bij Sani-Dump Rotterdam helemaal op de juiste plek. Alvast meer inspiratie op doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina!

Tot ziens bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!