Wandtegels Leiderdorp

Als u op zoek bent wandtegels Leiderdorp dan vindt u bij Sani-Dump precies wat u zoekt. Want naast sanitair en badkamermeubels vindt u bij ons ook een groot aanbod tegels voor zowel vloer als wand. Met een ruim assortiment aan tegels slaagt u altijd. A-merken tegels tegen absolute bodemprijzen. Bij ons heeft het topprioriteit dat wij u een wandtegel van topkwaliteit bieden, waarbij u de oude wandtegels kunt vervangen. Hoewel we de hoogste kwaliteitseisen stellen, bieden we onze tegels wel nog tegen de meest scherpe prijzen aan. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Leiderdorp.

Sani-Dump heeft het allemaal

Van prachtige keramische vloertegels, zoals metro tegels, tot natuursteen wandtegels. Maar ook van hoogwaardig mozaïek tot unieke tegelstroken. Wat uw wensen ook zijn, bij Sani-Dump vindt u altijd een passende tegel! Benieuwd naar ons aanbod tegels? Lees dan snel verder!

Tips wandtegels Leiderdorp

Behang aan de muur in uw badkamer is natuurlijk niet heel handig. Het is er vochtig en daar kan het behang niet tegen. Wandtegels in uw badkamer zijn dus wel een must. Ze zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. De soort wandtegels die u kiest, bepalen de sfeer in uw badkamer.

Keramische tegels zijn gemakkelijk te reinigen, verkrijgbaar in mat en glanzend, krasbestendig en duurzaam. De meeste keramische tegels passen in een moderne, wat meer neutrale look van uw badkamer. Als u meer luxe wilt, kies dan voor natuursteen. Dit soort wandtegels in uw badkamer geeft een meer levendige, luxueuze uitstraling. Om het af te maken, vergeet dan zeker de sier strips of sierplinten niet. Niet alleen voor de afwerking, want als u ze in een andere kleur kiest, geeft dit ook weer een leuk accent.

Wilt u meer tips of inspiratie op het gebied van wandtegels? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Via de website kunt u gemakkelijk een showroom afspraak maken. Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u veel verschillende tips en leuke ideeën op het gebied van badkamers en nog veel meer!

Tot snel bij Sani-Dump Leiderdorp!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!