Sani-Dump, de logische vtwonen dealer

Sani-Dump is dealer van vtwonen badkamers. Een heel logische match, want waar vtwonen van interieurtijdschrift is uitgegroeid tot een one-stop-shop met leuke en inspirerende woonproducten, zijn wij dé one-stop-shop voor alles wat met sanitair te maken heeft.

Badkamercollectie vtwonen

In de Sani-Dump showrooms streven we altijd naar een mooie afspiegeling van de trends op het gebied van badkamers. De vtwonen badkamers in onze showroom in Capelle a/d IJssel vormen dan ook de perfecte aanvulling op ons assortiment. Als geen ander weet het interieurplatform precies waar de consument van nu naar zoekt. De vtwonen badkamercollectie geeft u echt een wellnessgevoel zonder daarbij het praktische aspect uit het oog te verliezen. Genoeg opbergruimte en functioneel design, zodat u zich kunt richten op waar het in de badkamer echt om draait: ontspanning!

Inspiratie en ideeën vtwonen

De opstelling met vtwonen baden en badkamermeubels is momenteel te bewonderen bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel. Loop eens binnen om kennis te maken met de bijzonder stijlvolle badkamers en laat u inspireren door de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook in onze andere vestigingen van harte welkom als u meer wilt weten over de vtwonen badkamercollectie. De adviseurs in onze megastores helpen u graag.

Vestigingen_button_Sanidump Showroom_button_Sanidump