VT wonen douchevloer

Bent u op zoek naar VT wonen douchevloer? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment A merken, maar verkopen die tegen absolute bodemprijzen. Zo hebben wij producten in elke prijsklasse en kunnen wij elke badkamer aankleden tegen een budget naar keuze!

Sani-Dump heeft veel verschillende vestigingen door heel Nederland en België. Zo zit er altijd een store bij u in de buurt! Kom langs om u te laten inspireren in onze showrooms, of voor advies van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Profiteer van de ervaring van Sani-Dump

Sanitair is ons vak, al jaren lang ervaring. In deze tijd hebben we veel ervaring opgedaan en zo weten we precies wat er mogelijk is. U bent daardoor verzekerd van goed advies. Wij verkopen verschillende hoogwaardige A-merken als Grohe, VT wonen, Sphinx, Villeroy en Boch, Riho, Duravit, Philippe Starck en vele andere.

Onze showrooms worden met zorg samengesteld, de voorbeeldbadkamers die u er vindt weerspiegelen perfect de trends van dit moment. Als specialist is het namelijk onze taak om te inspireren en te adviseren. We nemen dat heel serieus en doen ons best om u te blijven verrassen.

Wij gaan mee met de trends van dit moment

We halen regelmatig de bezem door onze showrooms en collectie om u te kunnen blijven verrassen. Goed nieuws voor u, want daardoor kunt u onze douchevloeren nog aantrekkelijker geprijsd vinden in onze outlet. Naast de douchevloeren vindt u in deze online outlet ook kranen, stoomcabines en accessoires zoals spiegels om uw badkamer compleet mee te maken. In het bijna onmogelijke geval dat u zowel in onze winkels als in onze outlet niet het bad meubel vindt dat u zoekt, kunnen we dit altijd direct voor u bestellen.

Daardoor weet u zeker dat u bij Sani-Dump altijd aan het juiste adres bent voor uw complete badkamer inclusief badmeubels. Altijd de beste kwaliteit, altijd de laagste prijs. Kom gerust eens langs in een van de Sani-Dump megastores om te zien hoe we deze claims waarmaken!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!