vt WONEN BADkamers

Bent u op zoek naar VT wonen badkamers? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn dealer van verschillende topmerken, waaronder VT wonen. Dit merk heeft een mooie toegankelijke uitstraling, waardoor het bijna in elke badkamer past. Graag adviseren onze medewerkers u over de juiste producten voor in uw badkamer. Kom gerust langs in één van onze vestigingen voor advies en om inspiratie op te doen!

VT WONEN BADKAMERS VAN SANI-DUMP

In de showrooms staan onze ervaren medewerkers klaar, om u van professioneel advies op maat te voorzien. U kunt via de website een persoonlijke afspraak maken, waarin we uitgebreid kijken naar de mogelijkheden voor uw badkamer. Neemt u vooral een plattegrond van uw badkamer mee, zodat we u optimaal kunnen adviseren. Dit doen wij onder andere door het maken van een 3D ontwerp van uw ideale badkamer. Zo ziet u direct hoe uw nieuwe sanitair in de badkamer past.

Sani-Dump heeft een ruim assortiment aan badkamer artikelen voor u samen gesteld. Hier vindt u grote merken zoals onder andere VT wonen, Villeroy & Boch en Bruynzeel. Dankzij ons grote assortiment lukt het ons altijd om de mooiste badkamers samen te stellen voor onze klanten. Ook zijn de producten dankzij onze ruime voorraden in de vestigingen razendsnel op voorraad, zodat u niet lang hoeft te wachten!

MEER INFORMATIE NODIG?

Wilt u liever eerst advies over onze producten? Kom dan langs in één van onze vestigingen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Graag gaan we met u om tafel om uw wensen en ideeën in kaart te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze medewerkers in staat om u goed en passend advies te geven over uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen, budget en de grootte van uw badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!