vt wonen badkamer inspiratie

Bent u op zoek naar vt wonen badkamer inspiratie? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben mooie ruime showrooms door heel het land waar u rustig kunt rondlopen en inspiratie kunt opdoen voor uw badkamer. Uiteraard kunnen onze medewerkers u direct voorzien van passend advies. Kijk op de website welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit en kom langs!

VTWONEN BADKAMER INSPIRATIE OPDOEN BIJ SANI-DUMP 

Sani-Dump is uw badkamerspecialist met A merken tegen bodemprijzen. Wij hebben de mooiste merken als Villeroy & Boch, Grohe en vt wonen in ons assortiment. Dankzij deze topmerken kunnen wij elke badkamer op een luxe wijze aankleden, maar wij doen dat wel tegen de scherpste prijs!

Bij Sani-Dump snappen we als geen ander dat niet alleen het design van uw badkamer belangrijk is, maar vooral ook de prijs. Daarom hebben wij onze producten ingedeeld in verschillende prijsklassen, zodat iedereen bij ons terecht kan.

KOM LANGS VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES!

Wilt u naast inspiratie ook graag advies over uw badkamer? Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Plan een afspraak bij één van onze vestigingen en ga samen met onze medewerkers om tafel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen welke trends er op dit moment spelen en kunnen wij met u meedenken over het juiste design van uw badkamer. Uiteraard vragen wij altijd eerst naar uw persoonlijke voorkeuren en het budget. Ook is het mogelijk om de bouwtekeningen of een plattegrond van de badkamer mee te nemen, zodat we precies kunnen kijken welke artikelen er in de ruimte passen.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en kom langs in één van onze showrooms!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!