vt WONEN BAD

Bent u op zoek naar een vt wonen bad? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij verkopen alles van het merk vt wonen om uw badkamer stijlvol in te kunnen richten. Sani-Dump heeft veel verschillende vestigingen in Nederland en België dus er zit altijd een store bij u in de buurt. Kom langs in onze showroom voor advies en inspiratie.

Vind de Sani-Dump vestiging bij u in de buurt!

VT WONEN BAD BIJ SANI-DUMP

Sani-Dump heeft een ruim assortiment met de mooiste merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en vt wonen. Dankzij deze topmerken kunnen wij er altijd voor zorgen dat uw badkamer een mooie luxe uitstraling krijgt, maar kan dit bij ons tegen elk gewenst budget! Door onze ruime voorraden in de stores zijn de producten die u wenst altijd razendsnel op voorraad. Wilt u onze producten graag in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms. Deze zijn overal erg ruim zodat u rustig kunt rondlopen en inspiratie op kunt doen.

Wilt u liever eerst advies over onze producten? Kom dan langs in één van onze vestigingen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor uw badkamer.

MAAK EEN AFPSRAAK VOOR EEN GESPREK

Heeft u liever dat wij meedenken over de mogelijkheden voor uw badkamer? Geen probleem! Op de website kunt u een vrijblijvende afspraak maken in één van onze vestigingen. Onze specialisten gaan graag met u om tafel om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als de bouwtekeningen mee neemt, denken wij met u mee en voorzien wij u van passend advies. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten altijd in staat om de mooiste badkamer met u samen te stellen!

Plan een afspraak via de website!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!