Vrijstaand bad kopen

Wilt u een vrijstaand bad kopen? Laat u inspireren en ontdek meer!

VRIJSTAAND BAD KOPEN

Laat u verrassen!

Wilt u een vrijstaand bad kopen? Dan kunt u dat het beste doen bij Sani-Dump. Sani-Dump is namelijk dé speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, design sanitair of alleen een bad meubel, vrijstaand bad, whirlpool bad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak!

Bent u benieuwd welk vrijstaand bad het beste bij uw badkamer past? Twijfel dan niet om eens langs te komen in een van onze showrooms. Onze medewerkers helpen u graag verder.

kosten badkamer
Sani-Dump - 2-2
Sani-Dump - 1 (1)

DE VOORDELEN VAN EEN VRIJSTAAND BAD

U zou het misschien niet direct zeggen, maar meestal is een vrijstaand bad een goedkopere oplossing dan een ingebouwd bad. Dit komt omdat een losstaand bad makkelijker te plaatsen is dan een compleet ingebouwd bad. Zoals het woord al zegt, moet een vrijstaand bad, vrij staan. Als het ergens tegen een kleine kamer tegen de muur geduwd staat, verliest het al zijn charme.

Ons personeel helpt u natuurlijk graag bij het uitzoeken van uw ideale bad. Het personeel geeft u graag advies en vertelt u over de voor-en nadelen.  Zij nemen graag de tijd voor u en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Hierdoor kunt u zelf ontdekken dat wij de voordeligste aanbieder van sanitair zijn.

VRIJSTAAND BAD KOPEN BIJ SANI-DUMP

Bij Sani-Dump zijn de badkamermeubels van A-merken voor de laagste prijs terug te vinden. Bezoek een van onze megastores voor advies op maat over uw badkamer! Onze medewerkers helpen u graag verder.