Vloertegels Rotterdam

Als u op zoek bent naar vloertegels Rotterdam, dan vindt u bij Sani-Dump precies wat u zoekt! Want naast een groot aanbod sanitair en badkamermeubels, kunt u bij Sani-Dump ook  terecht voor tegels. Voor welke toepassing u ook tegels zoekt wij hebben het! Voor zowel woonkamer als badkamer en voor zowel vloer als wandbekleding. Alle vormen en maten zijn te verkrijgen. Tegels zijn de basis van iedere ruimte, belangrijk dus om hierin een goede keuze te maken. Maak een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs!

Sani-Dump meer dan sanitair!

Zoals hierboven aangegeven kunt u bij Sani-Dump voor veel meer terecht dan alleen sanitair. Wij hebben een ruim opgezette showroom waar u in  alle rust kunt rondkijken. De Keuze is reuze en er is onwijs veel mogelijk. Daar weten wij bij Sani-Dump alles van. Daarom adviseren wij u graag, ook op het gebied van tegels. Lees snel verder voor meer informatie.

Materiaal vloertegels Rotterdam

Cementtegels worden ambachtelijk gemaakt wat voor kleine onvolmaaktheden zorgt zoals dikte van de tegels of kleine afwijkingen in vorm. Dit effect helpt mee aan het originele karakter van de cementtegel. De cementtegels komen zowel voor in klassieke als moderne interieurs. Cementtegels bestaan uit twee lagen: een laag van cement en een laag met motief. Hierdoor zijn er ongelofelijk veel kleuren en motieven mogelijk om uw vloer te bekleden.

Keramische tegels bestaan uit klei, zand en andere natuurlijke grondstoffen die worden gebakken. Er worden ook mineralen aan toegevoegd voor de stevigheid van de tegel en een glazuurlaag. Dit om de tegel waterbestendig te maken. Keramische tegels komen ook voor in ontelbaar veel verschillende soorten en uitstralingen.

Meer weten over ons aanbod tegels? Kom dan gezellig langs in onze showroom! We zien u graag snel bij Sani-Dump Rotterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!