Vloertegels Leiderdorp

Bij Sani-Dump bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar vloertegels Leiderdorp. Want naast sanitair hebben wij ook een groot aanbod aan vloertegels. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw woonkamer, badkamer of toilet. U vindt het allemaal bij Sani-Dump Leiderdorp. Wij verkopen uitsluitend A-merken tegen de laagste prijs. Kom gezellig langs in onze showroom. Maak een vrijblijvende showroomafspraak via de website.

Sani-Dump tegel specialist

Als badkamerspeciaalzaak mogen de tegels natuurlijk niet ontbreken. Daarom vindt u in onze showroom ook een groot aanbod soorten en maten. Zo is er voor iedere stijl iets wils. Op zoek naar vierkant en wit? Of misschien toch iets aparts? Wij hebben het allemaal! Badkamer vloertegels zijn niet alleen functioneel, maar geven uw badkamer helemaal de look die u wilt. Want tegels zijn de basis van iedere badkamer. Lees snel verder voor meer tips en inspiratie op het gebied van tegels!

Tips badkamer vloertegels Leiderdorp

Een lichte vloer creëert ruimte, een donkere vloer geeft juist weer warmte. Bij een kleine badkamer kunt u bijvoorbeeld beter kiezen voor een lichte kleur en langwerpige tegels. Dit doet de ruimte optisch groter lijken. De stijl vloertegels hangt af van uw wensen. Wilt u een stoere badkamer? Denk dan eens aan betonlook vloertegels. Marmer of natuursteen geven daarentegen weer een luxe sfeer.

Denk bij het renoveren van uw badkamervloer ook aan vloerverwarming. Niets is zo fijn als warme voeten. Hierdoor hoeft u ook geen radiator meer te plaatsen, wat weer ruimte scheelt. Wellicht alleen een kleine radiator aan de wand, waar u uw handdoek aan kunt hangen.

Wilt u meer tips op het gebied van tegels? Dan staan onze deskundigen voor u klaar in onze showroom aan Meubelplein 4 in Leiderdorp. U kunt ook alvast wat inspiratie op doen op de inspiratiepagina op de website.

Tot snel bij Sani-Dump Leiderdorp!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!