Vloertegels Leeuwarden

Bent u op zoek naar vloertegels in Leeuwarden? Laat u inspireren en ontdek meer!

Vloertegels Leeuwarden

Altijd een vestiging in de buurt!

Voor vloertegels Leeuwarden is Sani-Dump dé winkel die u zoekt! Een ruim opgezette showroom met een onwijs groot aanbod A-merk tegels tegen absolute bodemprijzen! Groot of klein en van kleur tot print u vindt het allemaal bij Sani-Dump Leeuwarden. Het vervangen van vloertegels is vaak een ingrijpende klus die wel voor langere tijd is. Daarom is materiaal en uitstraling erg belangrijk. U moet hier ten slotte meerdere jaren mee vooruit kunnen.

Door de juiste combinatie te maken brengt u sfeer in de ruimte. Wil u ook graag advies en inspiratie op doen? Maak dan een showroomafspraak en kom gezellig langs bij Sani-Dump Leeuwarden!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Alexander Cohenwei 5 A
8914BG  Leeuwarden

SANI-DUMP VOOR VLOERTEGELS LEEUWARDEN

Naast alles op het gebeid van sanitair en badkamermeubels hebben wij ook een groot aanbod aan tegels. In zowel vloer,- als wandtegels is ons aanbod groot en divers. Wilt u dus een nieuwe badkamer kopen of uw badkamer renoveren in Leeuwarden? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Wij geven u advies over het materiaal, kleur, gebruik en onderhoud. Weet u al welke tegels u wilt? Lees verder voor leuke tips op het gebied van trends! Sani-Dump dé sanitair specialist van Leeuwarden.

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

TEGEL TRENDS

Dé trend van dit moment zijn de keramische tegels. Met deze tegels kun je namelijk bijna elke uitstraling in een ruimte creëren, terwijl je de voordelen van het keramiek behoud. Dit noemen we ook wel look-a-like tegels. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hout-look of een natuursteenlook met de voordelen van keramische tegels. Ze zijn duurzaam, vaak goedkoper dan alternatieve materialen, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch en ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Daarnaast zie je tegenwoordig steeds grotere tegels. Grote tegels brengen rust in een ruimte en zorgen voor een optisch grotere ruimte. Maar daarnaast zijn er ook nog steeds veel verschillende kleine tegels te vinden; glasmozaïek van 2 bij 2 centimeter of wandtegels van 10 bij 10 cm. Ook zijn er tegels waarbij het lijkt dat het kleine strookjes zijn, maar wat eigenlijk grote tegels zijn met gefreesde stroken.

Wil je meer informatie op het gebied van tegels? Kom dan gezellig langs in onze showroom of bekijk de inspiratiepagina voor leuke tips en trends.