Vloertegels Groningen

Als u op zoek bent naar vloertegels Groningen dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Bij Sani-Dump kunt u kiezen uit een groot aanbod A-merk vloer,- en wandtegels. Wij zijn absoluut geen dumpzaak, het enige wat wij dumpen zijn de prijzen. Bij ons krijgt u kwaliteit tegen absolute bodemprijzen! Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag. U kunt altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Omdat de vloertegels vervangen een klus is die u niet jaarlijks uitvoert is het van belang de juiste keuze te maken en daar helpen wij u graag bij! Maak een vrijblijvende showroom afspraak via de website.

Sani-Dump uw tegelspecialist!

Bij Sani-Dump vindt u alle soorten en maten vloertegels. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het. Mocht er een tegels niet in voorraad zijn, of heeft u een tegel gezien die wij niet hebben? Dan bestellen wij deze graag voor u! Wilt u meer weten over de trends op het gebied van tegels en ons aanbod? Lees dan snel verder.

Trends | Vloertegels Groningen

Omdat wij op het gebied van tegeltrends bijblijven kunt u de meest mooie combinaties maken. Neem bijvoorbeeld Terrazzo tegels. Deze tegels bestaan al eeuwenlang maar komen de laatste jaren weer helemaal terug. Deze tegels is ideaal omdat ze zowel als vloertegel en wandtegel te gebruiken zijn. Terrazzo tegels zijn kleurrijk en hebben een decoratief karakter. Hiermee haal je een echte mediterraanse sfeer in huis. In de meeste gevallen zijn de Terrazzo tegels keramisch, dit wil zeggen dat de tegels vele voordelen hebben.

Naast Terazzo tegels hebben wij uiteraard ook standaard afmetingen en kleuren in huist. Misschien wel op zoek naar Mozaïek tegels? Alles is te vinden bij Sani-Dump!

Kom gezellig langs!

Twijfel niet langer en ga vandaag nog aan de slag met een keuze maken van uw nieuwe vloertegels. Wij adviseren u graag! Onder het genot van een bakje koffie komen wij tot uw droomcombinatie. Maak uw afspraak gemakkelijk online. In de tussentijd kunt u inspiratie op doen op de inspiratiepagina op de website

Tot snel bij Sani-Dump Groningen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!