VASCO RADIATOREN PRIJZEN

Sani-Dump is een megastore badkamerwinkel gespecialiseerd op het gebied van baden, tegels, sanitair en radiatoren voor uw badkamer. Onze Vasco radiatoren prijzen zijn daarnaast ook zeer scherp. In onze 30 vestigingen door heel België en Nederland hebben wij A-merk producten voor de laagste prijs. Dit varieert van individuele onderdelen tot complete badkamers. U kunt bij Sani-Dump ook altijd terecht voor professioneel advies op maat.

VASCO RADIATOREN PRIJZEN – VOOR IEDER BUDGET

In onze megastore badkamerwinkel vindt u alle onderdelen voor een complete badkamer van A-merk kwaliteit. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan luxe design sanitair en kunnen het ontwerp geheel aanpassen aan uw wensen. Daarnaast kunt u ook voor losse sanitair onderdelen waaronder baden, gegarandeerd voor bodemprijzen, bij ons terecht.

GROTE VOORRAAD

Naast de goedkoopste, is Sani-Dump ook de grootste zelfstandige badkamerwinkel keten van de Benelux. Onze megastores hebben daarnaast standaard een grote voorraad. Hierdoor is een groot deel van de producten direct op voorraad binnen de Benelux.

VASCO RADIATOREN – ADVIES OP MAAT

Sani-Dump heeft al meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van badkamers en baden. Hierdoor kunnen onze professionele medewerkers u voorzien van een eerlijk, gedegen advies op maat. Bespreek daarom de mogelijkheden onder het genot van een kop thee of koffie, of laat vrijblijvend een 3D ontwerp maken van uw badkamer.

Voor de beste kwaliteit sanitair, radiatoren en tegels tegen de laagste prijs, komt u langs in één van onze megastore badkamerwinkel vestigingen of neem contact met ons op! U kunt ook een afspraak maken via de website. Daar staan onze professionele medewerkers voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!