Trends badkamer

Wilt u meer weten over de trends badkamer van dit seizoen? Kom langs bij Sani-Dump. Alle A-merken tegen bodemprijzen. Wij houden altijd rekening met de nieuwste trends. U vindt deze producten in de showroom. U kunt het beste een showroom afspraak maken. Hierbij assisteren wij u persoonlijk bij het kopen van uw nieuwe sanitair producten.

Benieuwd naar alle badkamertrends van 2020? Bekijk onze blog!

Gratis 3D-tekening

Een nieuwe badkamer kiest u niet zomaar. De keuze tussen producten kan soms erg lastig zijn. Om u een beter beeld te geven, maakt Sani-Dump graag een 3D-tekening van uw badkamer. U kiest de producten en welke trends u wilt verwerken. Vervolgend gaan onze medewerkers hard aan de slag voor u. U krijgt een bericht zodra het ontwerp klaar is. Wij bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een kop koffie of thee. Natuurlijk is het ook mogelijk alleen een ronde door de showroom te lopen. Kom gerust langs wanneer het u uitkomt. Op onze website vindt u de openingstijden van alle vestigingen in Nederland en België.

Grote merken sanitair

Zoals eerder aangegeven is er veel keuze in sanitair. In de showroom laten wij u ons totale assortiment zien. Merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch kunt u hier bekijken. Goed om te benoemen is dat wij ook vaak scherpe prijzen bieden met aanbiedingen. Op onze website vindt u de huidige aanbiedingen van dit moment. Voor iedere portemonnee een volledige badkamer. Alleen bij Sani-Dump. Plan vandaag nog een showroomafspraak of een 3D-ontwerp.

Vergeet ons ook niet online te volgen! Via Pinterest kunt u bijvoorbeeld inspiratie opdoen voor trends badkamer. Via Facebook blijft u op de hoogte van acties, nieuwste artikelen en leuke feitjes. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!