TRENDS BADKAMER 2020

De trends badkamer 2020? Voor al uw nieuwste badkamer accessoires kunt u terecht bij Sani-Dump! Met meer dan 40 winkels zijn wij de grootst groeiende in Nederland. En ook in België heeft Sani-Dump zich gevestigd. Heeft u iets gezien wat wij niet in de showroom hebben? Wij kunnen de producten gemakkelijk bestellen. Genoeg mogelijkheden! Maak direct een showroom afspraak met onze medewerkers.

Benieuwd naar meer badkamertrends 2020? Bekijk onze blog!

Hoogwaardig sanitair tegen bodemprijs

Gaat u in 2020 uw badkamer opnieuw inrichten? Er zijn ontzettend veel opties om uw badkamer ruimtelijker te laten ogen. Gebruik van kleuren, lichtinval en vormen kunnen een groot verschil maken. Wist u bijvoorbeeld dat het plaatsen van een grote spiegel de ruimte optisch groter kan maken? En zo zijn er nog veel meer tips. Bespreek uw wensen met ons. Wij geven u graag advies.

3D-ontwerp door Sani-Dump

Nieuwe trends in uw badkamer verwerken. Dit kan gemakkelijk door bepaalde accessoires toe te voegen. Gaat u toch voor iets groters als een toilet of bad? Laat dan een 3D-tekening van uw badkamer of toiletruimte maken. Geheel vrijblijvend. U ziet welke aanpassingen er gedaan kunnen worden. Vervolgens bespreken we graag de opties door middel van een rondleiding in de showroom. Maak een afspraak. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk onze blogpagina. Of volg ons op Pinterest. Hier posten wij iedere maand nieuwe badkamertrends.

Uw nieuwe badkamer!

Klaar voor een nieuwe badkamer? Kom langs uw dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging. Bekijk welke vestiging bij u in de buurt is. De koffie staat al klaar voor uw bezoek. Tot snel bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!