toilet kopen puttershoek

Wilt u graag een toilet kopen Puttershoek, en bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! In onze showroom in Oud-Beijerland hebben wij veel verschillende toiletten staan, maar daarnaast kunnen wij u ook alles vertellen over de verschillende soorten, maten en mogelijkheden. Kom gerust bij ons langs om inspiratie op te doen, of om meer informatie te krijgen. Graag denken wij met u mee over hoe uw ideale toilet er straks uit komt te zien, zodat u zeker weet dat u straks helemaal tevreden bent met het resultaat!

Kom bij ons langs of maak een afspraak!

Toilet kopen Puttershoek

Sani-Dump staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van sanitair en tegels, en dat is niet voor niks! Wij weten als geen ander hoe we uw ideale badkamer of toilet moeten inrichten. Sani-Dump biedt uitsluitend A merken aan, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen! Wij durven daarom te zeggen dat u uw sanitair of tegels nergens goedkoper kunt krijgen. Neem gerust een offerte mee van een concurrent, dan laten we het zien.

Wij houden onze voorraden bewust erg ruim. Daardoor zijn de door u gekozen spullen altijd snel op voorraad! Kom langs in onze showroom voor inspiratie en informatie.

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag alles wat u wilt weten over ons sanitair, maar daarnaast denken we uiteraard ook graag met u mee. Met vragen kunt u uiteraard ook altijd bij ons langs komen. Hiervoor kunt u een afspraak maken, maar het hoeft niet. We kijken er naar uit om u verder te kunnen helpen. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort