Terneuzen sanitair specialist

Bent u op zoek naar een Terneuzen sanitair specialist? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij staan al jaren bekend als dé sanitair specialist waar u alles kunt vinden voor uw nieuwe badkamer of toilet. Of het nu gaat om tegels, wastafels of toiletten, we hebben alles in huis en altijd tegen de absolute bodemprijzen! Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze producten of als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen. We staan voor u klaar!

Terneuzen sanitair specialist | Kom naar Sani-Dump!

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vragen? Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. Neem contact met ons op! Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze winkel. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest of Facebook!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Terneuzen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!