Terneuzen badkamer speciaalzaak

Bent u in Terneuzen op zoek naar een badkamer speciaalzaak? Laat u inspireren en ontdek meer!

Terneuzen badkamer speciaalzaak

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoekt u naar een Terneuzen badkamer speciaalzaak? Wij, van Sani-Dump Terneuzen, staan graag voor u klaar! Wij zijn dé speciaalzaak met gloednieuwe A-merken binnen de sanitair en tegels en bieden deze aan tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dus dumpen is de prijs! In Nederland beschikken wij over maar liefst 41 megastores, waar onze specialisten met ruim 24 jaar ervaring binnen de branche u verder kunnen helpen.

Kunnen wij iets voor uw badkamer betekenen? Wacht niet en maak direct een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Mr. F.J. Haarmanweg 51 A
4538AN  Terneuzen

TERNEUZEN BADKAMER SPECIAALZAAK | SANI-DUMP IS UW BADKAMERSPECIALIST!

Ons assortiment is enorm breed en varieert in prijsklasse; zo kunnen wij voor ieder budget een mooie badkamer leveren. Wij stellen onze badkamers slechts samen op basis van kwalitatieve materialen en onze badkamermeubels zijn van toonaangevende merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn Duravit, Grohe en Villeroy & Boch. Naast een hoge kwaliteit staat ook een goede service bij ons hoog in het vaandel.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld, als u een nieuwe badkamer wilt personaliseren, voorzien van een 3D ontwerp van uw droombadkamer. Deze optie is gratis en geheel vrijblijvend. Wij raden u aan om alvast wat inspiratie op te doen en visueel te maken, zodat onze ontwerpers een beter beeld krijgen bij uw wensen en eisen. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto meenemen van de soort douche dat u voor zich ziet in uw droombadkamer, zodat onze ontwerpers een beter beeld hebben bij uw wensen.

Openingstijden

  • Maandag12:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een Terneuzen badkamer speciaalzaak? Twijfel niet en neem in beide gevallen contact met ons op. Tot ziens bij Sani-Dump Terneuzen!