Tegelwinkel alkmaar

Wilt u nieuwe tegels kopen bij een tegelwinkel Alkmaar? Sani-Dump Alkmaar helpt u graag verder. Geef uw badkamer weer de gewenste uitstraling en maak uw keuze vanuit ons uitgebreide assortiment. Kom naar onze showroom en vraag een vrijblijvende offerte aan! Onze medewerkers proberen u zo goed mogelijk van advies te voorzien.

Assortiment Sani-Dump Alkmaar

Wilt u tegels vervangen maar blijft het uitzoeken erg moeilijk? Laat u adviseren! De keuze voor een bepaald soort tegels in de badkamer heeft een groot effect op de totale uitstraling. De mogelijkheden die wij u bieden zijn daarin eindeloos. U kunt kiezen voor verschillende kleuren, maten en vormen van de tegels. Met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils! Om u onze kwaliteit te garanderen zijn de tegels van de topmerken als Sphinx en Villeroy & Boch: De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wie wilt dat nou niet?!

Bezoek de showroom

Zoals aangegeven is er met ons assortiment voor ieder wat wils. Met onze showroom proberen wij u te helpen bij het maken van een keuze. Kom langs in onze winkel en bekijk onze tegels van dichtbij! Naast tegels kunt u bij ons ook terecht voor allerlei overige sanitair artikelen. Zo verkopen wij onder andere douches, baden enzovoorts tegen absolute dumpprijzen! Typisch Sani-Dump.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak maken met een van onze sanitairspecialisten? Plan dan uw afspraak online bij ons in of neem telefonisch contact op. Wij denken graag met u mee! Tot ziens bij Sani-Dump Alkmaar.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar