Tegels Sliedrecht

Als u op zoek bent naar tegels Sliedrecht, dan vindt u bij Sani-Dump Sliedrecht wellicht wat u zoekt. Want naast sanitair en badkamermeubels vindt u bij ons ook een groot aanbod tegels. Tegels zijn geschikt voor iedere ruimte. Voornamelijk worden tegels toegepast in natte ruimtes zoals badkamers en keukens. Echter met de technieken van tegenwoordig worden tegels steeds vaker toegepast in de woonkamer. Dit komt omdat top keramische tegels een print gedrukt kan worden waardoor het lijkt alsof u een houten vloer heeft. Meer weten over ons aanbod tegels ?Kom dan gezellig langs in onze showroom. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak.

Sani-Dump Sliedrecht

Bij Sani-Dump kunt u terecht voor alles op het gebied van badkamers. Maar naast badkamer sanitair en meubels hebben wij ook een groot aanbod tegels. Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak, echter betaald u bij ons altijd de laagste prijs. Lees snel verder voor meer informatie over ons aanbod tegels.

De kwaliteit van onze badkamertegels staat bovenaan. Sani-Dump biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten.  U kunt bij ons kiezen uit onder andere keramische tegels en natuursteen tegels. Keramische tegels zijn gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke bestanddelen. Deze tegels zijn met of zonder glazuurlaag. Het voordeel van de tegels is dat ze in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar zijn.

Natuursteen tegels komen voort uit groeves en in een fabriek tot tegel verwerkt. De tegels zijn daarom puur natuur en allemaal uniek. Er bestaat geen tweede tegel met hetzelfde uiterlijk.

Inspiratie tegels Sliedrecht

Voor inspiratie op het gebied van tegels kunt u zeker even een kijkje nemen op de inspiratiepagina op de website. Hier vindt u leuke blogs over de toepassing en styling. Wilt u ons aanbod bekijken? Kom dan gezellig langs in onze showroom. U vindt onze winkel aan de Leeghwaterstraat in Sliedrecht.

Tot snel bij Sani-Dump Sliedrecht!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!