Tegels en Sanitair Breda

Voor tegels en sanitair Breda is Sani-Dump dé winkel waar u kunt slagen voor alles op het gebied van badkamers!Trendy badkamerproducten, slimme indelingen en de nieuwste producten op gebied van sanitair. Alles is te vinden Bij Sani-Dump Breda. Elke dag staan er deskundige medewerkers klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Niet alleen met onze kennis, maar ook met een vernieuwend assortiment en uitgebreide showroom. Al onze tegels en sanitair producten bieden wij aan tegen de allerlaagste prijzen, zodat u de beste kwaliteit krijgt voor ieder budget.

Sani-Dump badkamers

Bij Sani-Dump vindt u badkamers tegen absolute bodemprijzen! Hierdoor slaagt u bij ons binnen elk budget. Onze ruime collectie A-merk sanitair en tegels is uitgebreid te bekijken in onze showroom in Breda. Er komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Onze badkamerspecialisten begeleiden u  graag in het complete traject. Wij begrijpen ook dat het lastig kan zijn de gekozen tegels en sanitair bij elkaar te zien. Daarom bieden wij de mogelijkheid dit in een 3D ontwerp te bekijken. Meer weten over hoe de dat doen? Lees dan snel verder.

We gaan direct aan de slag met het natekenen van  uw badkamer. De specificaties worden doorgenomen en uw wensen in kaart gebracht. Vervolgens plaatsen we de gekozen producten in de ruimte. Uiteraard bekijken we samen met u wat de beste opstelling is. Tot slot krijgt u een prachtige 3D tekening van hoe uw badkamer eruit komt te zien! Maak snel een afspraak voor een 3D ontwerp in Breda!

Combineer trends bij tegel en sanitair Breda

Gaat u voor een design of toch trendy badkamer? Alles is mogelijk bij Sani-Dump Breda. Door de juiste tegels en sanitair te combineren kunt u de meeste mooie badkamers creëren. Wilt u een hippe badkamer voor het hele gezin, wat dacht u van pastelblauwe tegels? Door lichtblauwe pasteltegels en zwarte kranen te combineren krijg je een moderne uitstraling. In combinatie met rustige, warme tinten, zoals grijs, houtlook en wit blijft rust en ruimtelijkheid behouden.

In de huidige tijd verlangen we naar rust, ruimte en de natuur. Dat zie je terug in tegels en sanitair van badkamers. Natuurlijke materialen zijn dé manier om een warme sfeer te krijgen. Ideaal om even heerlijk tot rust te komen na een lange werkdag. Benieuwd geworden naar hoe een natuurlijke badkamer eruit ziet? Kom dan eens langs in onze showroom. Wilt u meer inspiratie op doen? Kijk dan ook eens op onze inspiratiepaginavoor nog meer tipt en trends.

Tot snel bij Sani-Dump Breda!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Breda

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Breda