Tegels en sanitair bergen op zoom

Bent u op zoek naar Tegels en sanitair Bergen op Zoom? Wij adviseren u graag over wat bij uw badkamer past! Sani-Dump voorziet u graag van eerlijk en gedegen advies of een 3D ontwerp. Breng uw badkamerdroom tot leven en plan direct uw afspraak voor een gratis 3D tekening!

Bezoek de showroom voor tegels en sanitair Bergen op Zoom

Dankzij ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Met een bezoek aan onze showroom ervaart u onze artikelen van dichtbij waardoor u betere keuzes kunt maken. Naast tegels kunt u bij ons ook terecht voor allerlei overige sanitair artikelen. Douches, baden, badkameraccessoires en nog veel meer! En dat tegen absolute bodemprijzen: Typisch Sani-Dump.

Sani-Dump online 

Uiteraard zijn onze artikelen ook online te bekijken: Op onze website vindt u hier een overzicht van. Wij bieden een ruim assortiment in badkamermeubels zoals wastafels, douchecabines en baden. Wij werken voornamelijk met A-merken zoals Bruynzeel, Grohe en Sphinx. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van ons sanitair garanderen. Sani-Dump werkt met grote voorraden waardoor wij, de net benoemde merken, tegen een lage prijs aanbieden. Voor lange wachtrijen hoeft u bij ons niet te vrezen! Blijf online op de hoogte van onze acties door onze Facebook pagina te volgen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Bergen op Zoom

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Bergen op Zoom